Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Ο ΜΠΕΡΤΑΚΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ !!!

Αυτός που γνωρίζει από κοντά τον Μπερτάκη και όσα κατάφερε στη ζωή του, καμία έκπληξη δεν θα μας προκαλέσει αν μας διαβεβαιώσει πώς το άτομο σίγουρα μεγάλωσε δίπλα στον Ωνάση, σαν παραγιός του Σμυρνιού. Μήπως, πάλι, ήταν ένα φάντασμα κολλημένο βεντούζα στους Έλληνες εκείνους με το θηρίο μέσα τους, με το ηφαίστειο στα σωθικά και δεν τους άφηνε σε ησυχία, ακόμα και όταν πια είχαν μεγαλουργήσει.

ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΡΕΣΤΗΣ : O ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ «TELE TIME», ΕΝΑΣ «ΜΕΓΑΛΟΣ» ΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΡΕΣΤΗΣ
Το ότι είναι οπαδός του Ολυμπιακού είναι το λιγότερο. Σιγά, που θα κολλήσουμε στην ποδοσφαιρική και θρησκευτική ιδεολογία του Βίκτωρα Ρέστη, αν τελικά εμπλακεί με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μήπως ξίνισαν τα μούτρα τους οι οπαδοί του Ολυμπιακού με τον βάζελο Κοσκωτά; Οι Αεκτζήδες με τον βάζελο Μπάρλο.

Σκληρό πρωτοσέλιδο



Δεν ξέρουμε αν είναι αρνητικό ή θετικό γι αυτόν –γιατί δεν δείχνει μονομέρεια, αλλά διάθεση να τα βάζει με όλους– όμως σίγουρα είναι αληθινό. Ο Σταύρος Κοντονής έχει δεχτεί φραστικές επιθέσεις σχεδόν από όλους τους μεγάλους του ποδοσφαίρου. Τον Παναθηναϊκό (τα εξ αμάξης), τον Ολυμπιακό (εκεί να δεις), τον ΠΑΟΚ (πόλεμος), τον Άρη (και ας έχει περάσει καιρός). Το πυρά προήλθαν από πολλές πλευρές. Από ΠΑΕ, από συνδέσμους οπαδών, φυσικά και από φιλικό προς τους διαμαρτυρόμενους Τύπο. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-«ΒΟΜΒΑ» :Στη φυλακή ο «ζημιάρης» θαμώνας σε μπουζούκια στην Πάτρα- Όλο το «πιπεράτο» παρασκήνιο στο «Tsipas-Hlias blog»!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ

Η αλήθεια καίει. Δεν είναι φτιαγμένος ο άνθρωπος να την αντέξει. Αυτό το γνωρίζουν, το έχουν σπουδάσει όλοι οι επικοινωνιολόγοι. Είναι το πρώτο που λαμβάνεις υπ' όψιν όταν θα αρχίσεις νταραβέρι με τις μάζες, ότι ο κόσμος δεν γουστάρει την αλήθεια. Η φύση, δηλαδή, του ανθρώπου δεν του επιτρέπει να αντιμετωπίζει γυμνή την πραγματικότητα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...