Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Καθαρή έξοδος από το Μνημόνιο



Το αφήγημα της κυβέρνησης Τσίπρα είναι η καθαρή έξοδος από το Μνημόνιο τον Αύγουστο. Σε αυτό το αφήγημα βασίζονται και όλες οι ελπίδες του ΣΥΡΙΖΑ να ανατρέψει τις δημοσκοπήσεις και να παραμείνει στην κυβέρνηση.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Η ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ




Δίνει το ''συμβόλαιο'' ο πρόεδρος της ομάδας. Με συγκεκριμένη εντολή σε βάρος δημοσιογράφου. Σπάστε του τα πλευρά. Κάψτε του το αυτοκίνητο. Απειλήστε την γυναίκα του. Ανάλογα. Ο πρώτος ένοχος για την εγκληματική συμπεριφορά του βαρύμαγκα επιχειρηματία και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ είναι ο ανώνυμος φίλαθλος. Αυτή είναι η εισαγγελική εκτίμηση του αποδυτηριάκια.

Ο Πέτρος Κόκκαλης πάει(;) στον ΣΥΡΙΖΑ



Τι απαντάει ο ίδιος 

Ο Πέτρος Κόκκαλης πάει στον ΣΥΡΙΖΑ - Υποψήφιος για την Ευρωβουλή. Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο «χτύπημα» στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» που αναφέρει πως ο πρώην αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού όχι μόνο φλερτάρει με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά υπάρχουν ισχυρές πιθανότητες να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος στις εκλογές του.. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...