Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Μόνο εδώ: Δεκάδες χιλιάδες ευρώ επενδύει ο Μπερτάκης στο «Ακρωτήρι»!

Akrotirigoodpic

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες και πριγκίπισσες. Η εξέλιξη της σεζόν , κατά κοινή ομολογία, δεν ήταν η αναμενόμενη για την πλειοψηφία των «νυχτερινών ναών». Λογικό, αν αναλογιστούμε πως η οικονομική κρίση έχει επισκιάσει τα πάντα και κατ’ επέκταση την προοπτική της νίκης . Ωστόσο , οι πιο τολμηροί πιστεύουν ατράνταχτα πως μέσω του πανικού και της αναμπουμπούλας αναδύονται νέες ευκαιρίες και νέα δεδομένα. Και κάπως έτσι , οι οικονομικά ισχυροί και προπαντός «ανοιχτόμυαλοι» επιχειρηματίες εκμεταλλεύονται τέτοιες συγκυρίες για να διεκδικήσουν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά.

ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΝΑ… «ΣΩΘΕΙ» Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ


Ο Μαρινάκης προσπάθησε να πείσει τον Αστέρα Τρίπολης να αλλάξει τη στάση του στη super league και να ψηφίσει υπέρ της κατάργησης της ποινής σε ΠΑΕ μη αδειοδοτημένη. Έχει τους λόγους του ο εφοπλιστής να σώσει τον Παναθηναϊκό του μεγαλομετόχου Αλαφούζου.
Το ίδιο έχει κάνει και ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο πατριάρχης του Ολυμπιακού. Πριν σα

ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΒΑΝ



Ο Ιβάν Σαββίδης κάνει το ντού οπλοφορώντας στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια παιχνιδιού, και ύμνους! Από τις 11 Μαρτίου που διαπραχθεί αυτό το φρυκτό, το απίστευτο συμβάν, γράφτηκαν και συνεχίζουν να γράφονται απίστευτα πράγματα… υπέρ του ομογενούς επιχειρηματία! Από δημοσιογράφους. Με τις υπογραφές τους.

Bλάχοι! Ε, βλάχοι!



Παραμείναμε βλάχοι όσοι δεν (παρ)ακολουθήσαμε τον Πέτρο Κωστόπουλο 

Στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη βγήκε ο Πέτρος Κωστόπουλος (που αλλού...) για να μας πει πόσο μεγάλο καλό έκανε στην Ελλάδα με τα περιοδικά που κυκλοφορούσε στα 80's και τα 90's.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...