Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Πωλείται μεγάλη εφημερίδα;



Σύμφωνα με το enimerosi24.gr, ιδιοκτήτης μεγάλης καθημερινής εφημερίδας λέγεται ότι έκανε ραντεβού με επιχειρηματία για την πώληση της. 

Ρεπορτάζ σε εξέλιξη…


ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΖΕΝΗ, ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΜΑΜA


Ο ΘΟΔΩΡΟΣ έκανε έκκληση να απελευθερωθούν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί φυλακισμένοι στην Άγκυρα. Όταν λέμε Θόδωρος, εννοούμε τον πατριάρχη της Αλεξάνδρειας. Κι όταν λέμε σουλτάνος, εννοούμε τον Ερντογάν. Έμαθε για την… έκκληση του Θόδωρου ο Ταγίπ και κάτι ένοιωσε εκείνη τη στιγμή, μια φαγούρα, κι αμέσως άρχισε να τα ξύνει.

ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ «ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ»;


Και μάλιστα τον ενασαρκώνει στην νεαρή του ηλικία; Πάσχα πλησιάζει και φυσικά έπρεπε να έχουμε ακόμη μία βιβλική ταινία. Το θέμα Ιησούς Χριστός έχει εξαντληθεί προ καιρού, οπότε καλώς σκέφτηκαν ότι ήρθε η ώρα του απόστολου Παύλου, που για την Χριστιανοσύνη είναι μεγάλη μορφή.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ



Αποκάλυψη. Ποιος κρύβεται πίσω από την απαγόρευση εξόδου από την χώρα στον εφοπλιστή Ευάγγελο Μαρινάκη; Και ποια στην πραγματικότητα είναι η σκοπιμότητα μίας τέτοιας δικαστικής απόφασης. Τι ακριβώς συνέβη και οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης προχώρησαν στο προληπτικό μέτρο σε βάρος του προέδρου του Ολυμπιακού για τις αστήρικτες κατηγορίες που του προσάπτουν;

Ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί – στο «σφυρί» το διαμέρισμα του Λάκη Γαβαλά

Ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί – στο «σφυρί» το διαμέρισμα του Λάκη Γαβαλά



Στην τελική ευθεία μπαίνουν πλέον οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για χρέη προς το δημόσιο.Το πρώτο «κτύπημα» στους πλειστηριασμούς αυτούς αναμένεται την Παρασκευή 27 Απριλίου –δηλαδή πριν από την Πρωτομαγιά- όπως προκύπτει και από την συνάντηση που είχαν χθες ο Διοικητής της ΑΑΔΕ με αντιπροσωπεία της ΛΑΕ.

Πιστολιές στην εφημερίδα «Μακελειό» του Στέφανου Χίου

Αποτέλεσμα εικόνας για στεφανος Χιος

Τι λέει η Αστυνομία, τι έγραψε το σάιτ makeleio 


Πανικός το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης (04/04) στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» του Στέφανου Χίου στην Καλλιθέα στην οδό Δοϊράνης 45.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...