Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Στο πατρικό της γυναίκας του ο Mr Nammos που ονειρεύεται να γίνει κάτοικος Μονακό! ΦΩΤΟ

Αποκλειστικό: Στο πατρικό της γυναίκας του ο Mr Nammos που ονειρεύεται να γίνει κάτοικος Μονακό! ΦΩΤΟ


Η κρίση φαίνεται ότι χτύπησε -και μάλιστα για τα καλά- τον πρώην σερβιτόρο Φραντζέσκο Ζαννή και νυν ιδιοκτήτη του γνωστού beach bar της Ψαρρού, Nammos. Καλά πληροφορημένες πηγές της στήλης αναφέρουν ότι δεν άντεξε το υψηλό ενοίκιο της πολυτελούς βίλας του στην Εκάλη και «μετανάστευσε» στο πατρικό της συζύγου του, στην Πεντέλη. Σημειώνεται ότι η πρώην έπαυλη του Mr Nammos είναι 1000 m2, ενώ πλέον ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να την ενοικιάσει έναντι 7.000 ευρώ τον μήνα (μνημονιακή τιμή!!!).

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον επιχειρηματία. Που στρέφονται οι αρχές



Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον επιχειρηματία. Που στρέφονται οι αρχές


Ιδιαιτέρως κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη, ο οποίος το πρωϊ της Μεγάλης Δευτέρας πυροβολήθηκε στο σπίτι του από δύο ληστές. Ο 52χρονος, μετά από μακρόχρονο χειρουργείο, αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση στον θώρακα αλλά και στην κοιλιακή χώρα, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Γ. Γεννηματάς».

Νύχτα τρόμου στο σπίτι γνωστής εφοπλίστριας!

Νύχτα τρόμου στο σπίτι γνωστής εφοπλίστριας!
Την πιο εφιαλτική νύχτα της ζωής της πέρασε η γνωστή εφοπλίστρια Σοφία Γιαννικοπούλου, πρώην σύζυγος του τέταρτου πιο πλούσιου ανθρώπου στην Ελλάδα και ιδιοκτήτη της Danaos Shipping Γιάννη Κούστα. Πάνοπλοι άνδρες με καλάσνικοφ στα χέρια εισέβαλαν στη βίλα της οικογένειας τα ξημερώματα του Σαββάτου, κράτησαν ομήρους για αρκετή ώρα τις δύο κόρες της και «απέδρασαν» με λεία η οποία αποτιμάται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μετρητά, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα τιμαλφή.

Πέθανε ο εφοπλιστής Γεράσιμος Αγούδημος

Πέθανε ο εφοπλιστής Γεράσιμος Αγούδημος

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο γνωστός εφοπλιστής Γεράσιμος Αγούδημος.


Εδώ και πολλά χρόνια, ο Γεράσιμος Αγούδημος είχει μετακομίσει μαζί με την οικογένειά του στο Λουγκάνο της Ελβετίας.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...