Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ «Tsipas-Hlias blog» : Εισηγήσεις σε γνωστό Πατρινό επιχειρηματία να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΦΤΑ

Εισηγήσεις δέχεται φτασμένος Πατρινός επιχειρηματίας, που , σημειωτέον, κερδίζει συνεχώς έδαφος στο πολύ απαιτητικό επαγγελματικό κλάδο που υπηρετεί -πρόσφατα έγραψα ότι κατάφερε να κλείσει ένα σπουδαίο deal-για να βάλει stop στην οικονομική υποστήριξη ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου της περιοχής.

ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΠΙΟ ΞΕΦΤΥΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ



Κοροϊδεύουν. Δεν έχουν άλλη πολιτική επιλογή από την καραμπινάτη κοροϊδία! Αφού δεν θέλουν, πιθανόν να μην ενδιαφέρονται για το κωλοποδόσφαιρο, να βάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο, το ρίχνουν στην πλάκα. Διακόπτουν το πρωτάθλημα και το ξαναρχίζουν. Χωρίς να πείσουν κανέναν, γιατί το ξαναδιέκοψαν και γιατί το ξαναρχίζουν.

ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΟΡΙ ΤΗΣ ΠΡΕΖΑΣ



«Είμαι αθώος» λέει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και τούτη η δήλωση του προβάλλεται με τυμπανοκρουσίες. Πρωτοσέλιδα και… αυστηρά. Το σκάνδαλο!

Ποιος χρηματοδοτεί αυτή την εφημερίδα;




Μια εβδομάδα στα περίπτερα έκλεισε  η ημερησια εφημερίδα «ΜΠΑΜ» (από χθες μίκρυνε και το σχήμα της) και η αίθoυσα σύνταξης απαντά σε δεκάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα που όπως λένε δέχτηκαν. Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων σε σχετικό σημείωμα στο fb αναφέρεται:  

Νοικοκυρεμένα πράγματα




Η χρηματοδότηση με 48.000 ευρώ της ιστοσελίδας "Βελόνα και Κλωστή" από το ΚΕΛΠΝΟ επί υπουργίας Μάκη Βορίδη δεν είναι σκάνδαλο αλλά μία πράξη υψηλού πολιτικού συμβολισμού. Μας λέει ότι η δημόσια υγεία συνδέεται άρρηκτα με την παράδοση και τη νοικοκυροσύνη. Οι παραδοσιακές τέχνες όπως το ράψιμο και το πλέξιμο είναι αυτές που για αιώνες χάριζαν ευρωστία και σφριγηλότητα στον ελληνισμό. Από τότε που τις εγκαταλείψαμε.. κυνηγώντας τις τεχνολογικές χίμαιρες της Δύσης, πήραμε την κάτω βόλτα ως χώρα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...