Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Τεράστια κίνηση από τον Σαββίδη!

Τεράστια κίνηση από τον Σαββίδη!

Σε μια μεγαλειώδη πρωτοβουλία προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος παρά τον πόλεμο που δέχεται από παντού στην Ελλάδα, φαίνεται πως ενδιαφέρεται περισσότερο από πολλούς για τη χώρα.

Ο Πάνος Καμμένος κάνει δίαιτα για να χωρέσει και στην επόμενη κυβέρνηση



Η πιο έξυπνη κίνηση του Αλέξη Τσίπρα ήταν ότι έκανε συγκυβέρνηση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου.

Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΝ… ΤΣΙΠΡΑ!



Εάν, τελικά, εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα και ο Παναθηναϊκός υποβιβαστεί στα χαρτιά, ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Αλαφούζος έχει ήδη ετοιμάσει την «απολογία» του. Που δεν είναι απολογία, αλλά ένα κατηγορώ απ’ ευθείας στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Εξαγορά τηλεοπτικού σταθμού

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ

… από υφιστάμενο καναλάρχη

Σε συζητήσεις βρίσκονται δυο ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό για τις άδειες, προκειμένου ο ένας να εξαγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του άλλου. 

Οι νέοι εκδότες και η κατάρρευση των εφημερίδων

Αποτέλεσμα εικόνας για εφημεριδεσ κριση


(...) Το κλείσιμο της στρόφιγγας των δανείων, ορισμένες φορές θαλασσοδανείων, και της μείωσης των εσόδων από πωλήσεις και διαφημίσεις φέρνει στο προσκήνιο νέους εκδότες, που δεν προέρχονται από τον χώρο της ενημέρωσης, αλλά από άλλους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, και έχουν σχεδόν στόχο την άσκηση πολιτικής επιρροής. Τα νέα τζάκια φέρνουν νέα ήθη. Μειώσεις μισθών, μαζικές απολύσεις, ελαστικές σχέσεις εργασίας, μείωση της ανεξαρτησίας και του πλουραλισμού, συνεπώς και μείωση.. της αξιοπιστίας των μέσων ενημέρωσης.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...