Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

THE TALK OF THE TOWN, NOW!


Ο χαμός για το ειδύλλιο, λέει, του ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της ηθοποιού Νατάσας Καλογρίδη. Διακόσιες διαφορετικές φωτογραφίες σηκώθηκαν στα σόσιαλ μήντια, όπως λέμε σόσιαλ κόμματα, με τα ''νυχτοπερπατήματα'' όπως τα χαρακτηρίζουν του 84χρονου και της 55χρονης. Και πέφτει ανάλυση από τις κινήσεις των χεριών τους, τα βλέμματα τους, για το πόσο έχει προχωρήσει η σχέση τους.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, Ο ΙΒΑΝ ΞΗΓΙΕΤΑΙ… ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙΑ;



Αν κάποιοι τσεπώνουν τίποτα χαρτζηλίκια από τον Ιβάν Σαββίδη, να τους… δικαιολογήσεις με την σπάτουλα που ρίχνουν. Αίσχος, βέβαια, να γράφουν τόσο, μα τόσο ξεφτυλισμένα πράγματα, όμως, ρε παιδί μου, έχεις μία… κατανόηση. Δεν γλύφουν τζάμπα. Για το γάλα των παιδιών τους. Για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και του ΟΤΕ.

Κλείνει ο Σαββίδης το ηµερήσιο «Εθνος»;




Τι γράφουν τα Παραπολιτικά και για το κανάλι Epsilon


Αν και εδώ και καιρό ο Ιβάν Σαββίδης προβληµατιζόταν εντόνως για το αν θα πρέπει να συνεχίσει τις επενδύσεις στα media, η εξέλιξη της περασμένης Κυριακής ήρθε να επισπεύσει τις αποφάσεις του. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...