Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Οι 500 δισεκατομμυριούχοι του πλανήτη

Οι 500 δισεκατομμυριούχοι του πλανήτη


Οι 500 δισεκατομμυριούχοι του κόσμου σύμφωνα με τη λίστα Bloomberg, μετά το χθεσινό κλείσιμο του χρηματιστηρίου (26η Δεκεμβρίου 2017) ελέγχουν συνολικά 5,3 τρισεκατομμύρια δολάρια, ενώ πέρσι την ίδια ημέρα ήλεγχαν 4,4 δισεκατομμύρια δολάρια, δηλαδή με λίγα λόγια, οι πάμπλουτοι έγιναν πλουσιότεροι μέσα σε έναν χρόνο κατά 1 τρισεκατομμύριο δολάρια. 

Υπουργός να γίνεις, γιε μου



Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πια πως η καλύτερη δουλειά στην χρεοκοπημένη Ελλάδα είναι να είσαι πολιτικός. Κατά προτίμηση, εκλεγμένος. Το ακόμα καλύτερο είναι να είσαι υπουργός.

ΤΣΙΠΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ


«Δεν ήθελα να προκαλέσω τον ελληνικά λαό». Αυτή την απίστευτη, τη θρασύτατη δήλωση έκανε η υπουργίνα που της έβγαλε κόκκινη κάρτα ο Τσίπρας. Φοβερά πράγματα. Κάνεις την αμαρτία, είτε σκοτώνεις κάποιον, είτε του αρπάζεις ο,τι έχει στην τσέπη, και λες Δεν είχα σκοπό να του κάνω κακό.

ΟΙ 10 ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΡΓΕΝΗΔΕΣ



Λοιπόν αγόρια και κορίτσια, εδώ σήμερα θα σας παρουσιάσω τους πιο πλούσιους ανθρώπους της γης που είναι εργένηδες και εργένισσες. Όλων των ηλικιών και εθνικοτήτων. Ευρωπαίοι, Αμερικάνοι και Άραβες. Είστε έτοιμοι να τους την πέσουμε;

Το πείραμα του Facebook με τα ΜΜΕ απέτυχε

Αποτέλεσμα εικόνας για facebook ΜΜΕ


Δραστικές αλλαγές στο μιντιακό τοπίο προκάλεσε το επίμαχο πείραμα του Facebook να αφαιρέσει από το News Feed των χρηστών τις ειδήσεις από επαγγελματικά μέσα ενημέρωσης στις έξι χώρες στις οποίες είχε εφαρμοστεί.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...