Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΟΙ



Έχει παραγίνει το κακό. Και δεν μιλάω μόνο για εδώ, αλλά παγκόσμια. Διάβαζα τις πρόσφατες δηλώσεις της Κατρίν Ντενέβ για τα social media και συμφωνώ απόλυτα μαζί της. Χωρίς να είμαστε γνώστες, χωρίς να μας πέφτει λόγος είμαστε όλοι έτοιμοι να κρίνουμε και να κατακρίνουμε.

Μετά τον Αλέκο κι ο Γιάνης...



Μετά τον Αλέκο Αλαβάνο που προανήγγειλε την δημιουργία νέου πολιτικού φορέα , ήρθε η σειρά του Γιάνη Βαρουφάκη να κάνει το ίδιο. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών με μήνυμά του, στα ελληνικά και τα αγγλικά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στα τρία χρόνια από τις εκλογές του 2015 που ανέδειξαν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και έκανε λόγο για ένα νέο ξεκίνημα στις 26/3.

Μεγάλες «φουρτούνες» για τον Ιβάν Σαββίδη



Μεγάλη «φουρτούνα» βιώνει το τελευταίο διάστημα ο Ιβάν Σαββίδης. Από τη μία είναι αντιμέτωπος με φορολογικά πρόστιμα-μαμούθ και από την άλλη οι δραστηριότητές του στα media όχι μόνο είναι εξαιρετικά ζημιογόνες, αλλά και δεν φέρνουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...