Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Βασίλης Στεφανάκος «Για πάντα ελεύθερος»…


Θα μπορούσες και εσύ να κάνεις το ίδιο…Τα πάντα θα μπορούσες να κάνεις αλλά έχοντας αρχές και λεβεντιά απλά κράτησες το λόγο σου, όπως άλλωστε έκανες πάντα…

Ο Ηλίθιος



Προς Θεού, δεν είναι ο εικονιζόμενος στη φωτογραφία. Είναι ο πρίγκηπας Μίσκιν από το ομώνυμο έργο του Ντοστογιέφσκι. Που επιστρέφει στην Αγία Πετρούπολη, και εκεί μαθαίνει ότι κληρονομεί μια μεγάλη περιουσία. Έτσι, ο εικοσιεξάχρονος ευγενής, βρίσκεται, ανέλπιστα, στο επίκεντρο της άγνωστης για αυτόν ζωής μιας μεγαλούπολης. Οι άντρες που τον περιβάλλουν, μην μπορώντας να εξηγήσουν διαφορετικά την άδολη και αγνή φύση του, τον χαρακτηρίζουν «ηλίθιο». Και οι γυναίκες – αχ τι είναι, ρε πoύστη μου, οι γυναίκες- τον ερωτεύονται τρελά.

ΠΟΙΟ SURVIVOR, ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ




Έπειτα από δύο χρόνια εθνολαϊκισμού οι Έλληνες ωρίμασαν ως λαός, γι’ αυτό και αφότου άρχισε το «Survivor» αγοράζουν εκατό φορές περισσότερες καρύδες, βάσει έρευνας, διότι βλέπουν τους παίκτες να τρώνε αυτό το τροπικό φρούτο.
Αν έτρωγε ο Σπαλιάρος φίδια με ρύζι νυχάκι, είναι βέβαιο πώς και οι Έλληνες θα ορμούσαν στις πλαγιές, στα βουνά και στα λαγκάδια και δεν θα άφηναν ερπετό για ερπετό ζωντανό, σαύρα για σαύρα, οχιά για οχιά και δεν θα επιβίωνε λαφιάτης ούτε καν για διαιώνιση του είδους.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...