Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ... ΜΑΡΙΝΑΚΗ




Μία μαλακιούλα είπε για τον Ολυμπιακό ο πασίγνωστος πανεπιστημιακός ελληνιστής Κώστας Ζουράρις και υποχρεώθηκε, παρά τη θέληση του, να παραιτηθεί από υφυπουργός παιδείας. Σκέψου αύριο κάποιος δικαστής να ακουμπήσει τον υπόδικο Μαρινάκη. Θα πέσει επιτόπου η κυβέρνηση.

Το παραμύθι του Mega



Πρόβλημα για την κυβέρνηση του Τσίπρα επειδή οι μέτοχοι του mega δεν ζήτησαν να πάρουν άδεια. Πρόβλημα διότι έχει κόστος στην κυβέρνηση το γεγονός ότι θα μείνουν στην ανεργία 400 περίπου εργαζόμενοι και από πλευράς κυβέρνησης ρίχνουν την… ευθύνη στους μετόχους του mega.

Βασίλης Στεφανάκος: “Άγιε Βασίλη φέτος θέλω ένα καλάσνικοφ”

Βασίλης Στεφανάκος: “Άγιε Βασίλη φέτος θέλω ένα καλάσνικοφ”


Το έγραψε κι αυτό το καλοκαίρι που μας πέρασε. Λες και το ήξερε. Λίγο μετά τον ερχομό του Αη Βασίλη ο Βασίλης “έφυγε”. Θα μπορούσα να γράφω χιλιάδες λέξεις για τον σκληρό της νύχτας. Είχα την τύχη να γνωρίσω τον μοναδικό σκληρό με αρχές στη νύχτα πριν από 15 μπορεί και παραπάνω χρόνια. Σε ένα παταράκι στο νυχτερινό κέντρο “πλατό”.

Από τον Ναστούλη στον Στεφανάκο - Τα «συμβόλαια θανάτου» που άλλαξαν την αθηναϊκή νύχτα (pics)



«Η δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου είναι ίσως το πιο ακριβοπληρωμένο “συμβόλαιο θανάτου ” που έχει εκτελεστεί ποτέ στην Ελλάδα», σχολιάζει πολύπειρος αξιωματικός της Ασφάλειας.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...