Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Βασίλης Στεφανάκος : Ο τελευταίος «παντελονάτος»

Σχετική εικόνα


Τέλος εποχής και για την αθηναϊκή «νύχτα» μετά τη δολοφονία του τελευταίου εκπροσώπου της αντίληψης που ήθελε ακόμη και στο έγκλημα να υπάρχουν ηθικοί κώδικες.

Ο Βασίλης Στεφανάκος δεν ήταν ποτέ απλώς ένας άνθρωπος του «υποκόσμου» και ας τον παρουσιάζουν έτσι τα περισσότερα ΜΜΕ. Ήταν πολλά περισσότερα και αυτό κάνει στην πραγματικότητα την εκτέλεσή του ένα πραγματικό «τέλος εποχής».

Η τελευταία ανάρτηση του Στεφανάκου- Είχε διαισθανθεί το θάνατο του

Σχετική εικόνα


Μήνυμα μ’ ένα τρομακτικό προαίσθημα είχε «ανεβάσει» ο Βασίλης Στεφανάκος την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018 κατά την τελευταία του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό που διατηρούσε στο Facebook! Σαν να είχε μία παράξενη, κακή διαίσθηση γι’αυτό το τραγικό καρτέρι θανάτου που θα τον ανέμενε το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου στη συμβολή των Λεωφόρου Αθηνών και Παπανδρέου στο Χαϊδάρι. Δύο άγνωστοι με 22 σφαίρες «γάζωσαν» τον 57χρονο πρώην επιχειρηματία κέντρων διασκέδασης έξω από το σπίτι του την ώρα που επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...