Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Ο Μαρινάκης σε γραμμή Μητσοτάκη

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Σε γραμμή Μητσοτάκη και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτό γράφει η ΕφΣυν στο πρωτοσέλιδό της και σημειώνει πως ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης υποδέχτηκε με... πολιτικό μανιφέστο τον νέο προπονητή της ομάδας.

...και τα μυαλά στα blender



Ο Στέλιος Χανταμπάκης, ένας άγνωστος ποδοσφαιριστής, κατάφερε μέσω της τηλεόρασης και του Survivor, να γίνει πρόσωπο γνωστό και πολυσυζητημένο. Και σίγουρα αγαπητό σε μια μερίδα γυναικείου κοινού.

Άλλαξαν οι ρόλοι



Αφού επισημάνω -για μια ακόμα φορά- πως σχεδόν όλες οι πολιτικές αναλύσεις που γίνονται για τα ελληνικά πολιτικά πράγματα, παραβλέπουν, λίγο ή πολύ, πως η Ελλάδα είναι ένα προτεκτοράτο -και δεν έχει δική της εσωτερική ή εξωτερική πολιτική-, θέλω να κάνω μια παρατήρηση που ίσως να έχει κάποιο ενδιαφέρον.

Παρατηρώ, μετά το πέρασμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, πως, σιγά-σιγά, κόμματα, πολιτικοί και πολίτες παίρνουν θέσεις αντίθετες με τις θέσεις που, θεωρητικά, έχουν.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...