Ο «ΛΙΓΟΣ» ΑΡΓΥΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΑ...ΣΩΒΡΑΚΑ!


Πρώτο όνομα στη νύχτα σήμερα ο Αργυρός. Δεν είναι έκπληξη αν καθαρίζει ένα πολύ σεβαστό χρηματικό ποσό μεροκάματο, νυχτοκάματο που λένε και οι κουλτουριάρηδες.

Φοβερά πράγματα. Βέρτης, Οικονομόπουλος π.χ. από τη μια και από την άλλη να σχίζει ο «λίγος καλλιτεχνικά Αργυρός», ο «σωσίας του Αντώνη Ρέμου». Όπως τον χαρακτήριζαν μέχρι και πριν λίγα χρόνια, πριν πέσει στα χέρια του Μπερτάκη βέβαια. Ο Κρητικός επιχειρηματίας, αν θέλετε να σας μιλήσω χωρίς φόβο και πάθος, όταν τον ανέλαβε, ήταν ο μόνος που τον πίστευε. Ακόμη και κάποιοι εκ των στενών συνεργατών του -δεν θα πω ποιοι- έδειχναν επιφυλακτικοί τότε. Είχαν εκφράσει τις αμφιβολίες τους, για το αν θα απέδιδε τα αναμενόμενα μια τέτοια επένδυση. Ιδίως όταν παράλληλα διαχειριζόταν την καριέρα του Παντελίδη και της Πάολα. Για τους οποίους μιλούσε ήδη όλη η Ελλάδα. 
Περιμένω λοιπόν, τώρα, όσους είχαν μια κακοπροαίρετη κριτική, να το παραδεχτούν. Να μιλήσουν αντρίκια και καθαρά «Μπήκαμε στο χρηματιστήριο και βγήκαμε γδαρμένοι. Και οι τραγουδιστές, ακόμα και οι πιο φιρμάτοι, τρώνε ξύλο. Από τα επάνω στα κάτω».
Βαριά ονόματα και δεν υπάρχουν κρατήσεις στα τραπέζια. Ίσως να μιλάει και ο νόμος της τιμωρίας. Ο χαμός, όμως, του χαμού ω χαμέ γίνεται στο μαγαζί του Κωνσταντίνου Αργυρού . Στο Fantasia . Ήρθε κι αυτουνού η σειρά του.


Σχόλια