Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Το έγγραφο που "καίει" τον Γιάννη Κουρτάκη

Το έγγραφο που "καίει" τον Γιάννη Κουρτάκη


Όταν προ μηνών ο φερόμενος ως εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης κατέθετε ενόρκως στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής σχετικά με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, την χρηματοδότησή τους και τη λειτουργία τους στα πλαίσια επίσημης έρευνας του κοινοβουλίου για τα τεκταινόμενα στον Τύπο είχε δηλώσει πως ποτέ δεν χρηματοδοτήθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την ανάπτυξη των ΜΜΕ που διαθέτει, δηλαδή της εφημερίδας, του site και του ραδιοφωνικού σταθμού. 

«Αλέξανδρος Καλλέργης, ένας άνθρωπος με μαχητική καρδιά!»

kallergis

Αν τύχει και κρατήστε στα χέρια σας μια εφημερίδα, η ματιά ενδεχομένως να πάει κατευθείαν στην φωτογραφία ενός νέου ανθρώπου και στη λεζάντα που την συνοδεύει και γράφει για μια χαμένη ζωή, που δεν στάθηκε δυνατή να αντέξει τον σκληρό πόλεμο με την οικονομική κρίση. Η κρίση αυτή αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως δεν αφορά μόνο άψυχα χρήματα, αλλά πρωτίστως τις ζωές των ανθρώπων.Η κρίση δεν χτύπησε απλά την πόρτα μας. Ήρθε και ανέτρεψε ζωές και όνειρα , τάραξε ψυχές αθώων ανθρώπων και οικογενειών γύρω μας και οδήγησε στην απελπισία πολλούς που δεν είχαν πού να στηριχτούν.

Μόνο εδώ ! Βάζει το χέρι στην τσέπη ο Ροδόπουλος για την «ΑΠΟΘΕΩΣΗ» !

%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες και πριγκίπισσες της νύχτας. Η έναρξη της σεζόν , κατά κοινή ομολογία, δεν ήταν η αναμενόμενη για τα περισσότερα μπουζουξίδικα της Πάτρας. Λογικό, αν αναλογιστούμε πως η οικονομική κρίση έχει επισκιάσει τα πάντα ,  και κατ’ επέκταση την προοπτική της νίκης . Ωστόσο , κάποιοι πιστεύουν ατράνταχτα πως μέσω του πανικού και της αναμπουμπούλας αναδύονται νέες ευκαιρίες και νέα δεδομένα.

«Τόλμησε να κοιτάξει ψηλά με το κεφάλι χαμηλά o Κώστας Μπερτάκης»

Teatro - Fantasia - Vogue: Μια πορεία πρωταθλητισμού με χαμηλούς τόνους απο τον Κώστα Μπερτάκη.


Κάποιοι άνθρωποι γεννήθηκαν έχοντας εκ των προτέρων έναν προορισμό. Και σ’ αυτούς φεύγει πρώτα η ψυχή και μετά το χούι, όπως αναφέρει η λαϊκή ρήση. Ο Κώστας Μπερτάκης, ιδιοκτήτης των νυχτερινών κέντρων Teatro & Fantasia και ας μην ξεχνάμε φυσικά ότι ανέδειξε και επέβαλε δυναμικά τον αδικοχαμένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη , είναι ένας απ’ αυτούς, καθώς είχε ένα μοναδικό χάρισμα, το επιχειρηματικό δαιμόνιο.

Λαμπερή παρουσίαση του τμήματος πυγμαχίας του ΠΑΟ στον Διόνυσο



Και όμως: Το τμήμα Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού πάει κόντρα σε όλα τα προβλήματα της "πράσινης" αθλητικής οικογένειας, κάνει συνεχώς πρωταθλητισμό και ενισχύει με τίτλους τον ταλαιπωρημένο, από τα προβλήματα, Ερασιτέχνη.

Ανατριχίλα. Ο Παντελίδης είχε «δει» τον θάνατο του στις 24-12-2015

Ανατριχίλα. Ο Παντελίδης είχε «δει» τον θάνατο του στις 24-12-2015 (Nassos blog)

Το ρεπορτάζ το μεταφέρω αυτούσιο απο τον συνάδελφο Ηλία Τσίπα.
Δεν αλλάζω ούτε λέξη. Γιατί όπως και να χει είναι συγκλονιστικό. Τι γράφει ο συνάδελφος; «Ήταν 24 Δεκεμβρίου 2015, παραμονή Χριστουγέννων, στις 22:00, όταν ο Παντελής Παντελίδης, ο 32χρονος λαϊκός καλλιτέχνης, που στο πέρασμα του από την ζωή έζησε και έφυγε σαν ο απόλυτος Έλληνας ροκ σταρ, της νεότερης γενιάς, τραγούδησε ζωντανά στην εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά”.

Κώστας Μπερτάκης : ο άνθρωπος που κάνει αναδιανομή στους τζίρους της νύχτας



Με δεδομένο ότι ο Καρράς θα βγάλει χειμώνα φέτος σε αντίπαλο στρατόπεδο, στην Ιερά Οδό για την ακρίβεια, και με δεδομένο ότι πλέον η «πίτα» έχει μικρύνει και τα «κουκιά» είναι μετρημένα , ο Κώστας Μπερτάκης καταστρώνει σχέδια επί σχεδίων για να προκαλέσει «ζημιές».

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...