Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Πάτρα : Που θα είναι κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου (λίστα)

Που θα είναι κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου (λίστα)

Αύριο Δευτέρα 9/1 ξεκινούν ξανά τα σχολεία μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, όμως πολλοί αναμένεται να είναι οι μαθητές που θα παρατείνουν τις διακοπές τους λόγω των πολικών θερμοκρασιών που επικρατούν σε όλη τη χώρα.

Σοκ από τον θάνατο του Πατρινού αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ





Σοκ από τον θάνατο του αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ Γιάννη Σταματόπουλο, που σκοτώθηκε πέφτοντας από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Απόλλωνος στο Νέο Ηράκλειο.

Δημήτρης Δημόπουλος : «Παράθυρο ευκαιρίας» για το Rising Star

Φωτογραφία του ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ.

Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να διπλασιαστούν οι εξ Πατρών παρουσίες στο Rising Star , μετά το «ποδαρικό» του Άρη Βανταράκη

Απορία...


Μπιζόγλη

Απορία πραγματική. Τη Ρίτσα Μπιζόγλη την ντύνουνε ή ντύνεται μόνη της; Στην πρώτη περίπτωση απολύστε την ενδυματολόγο… στη δεύτερη, προσλάβετε μία σούμπιτο! Νταξει. Κοιτάξτε δω τις δύο τελευταίες της εμφανίσεις στο δελτίο του Ant1…

Το 2017 φέρνει τεκτονικές αλλαγές στα media



Ώρα μηδέν για τον Τύπο…


Ραγδαίες εξελίξεις δρομολογούνται στα ελληνικά μίντια με την έναρξη του 2017. Ο χάρτης των Μέσων που ήδη έχει διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό από τα πρώτα χρόνια έναρξης της ελληνικής κρίσης αναμένεται να αλλάξει εκ νέου το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς.

O Δ. Μάρης θέλει το in.gr και τον ΒΗΜΑ Fm


Μας ενδιαφέρει το Mega και κομμάτια του ομίλου ΔΟΛ και όχι να επενδύσουμε συνολικά στο ΔΟΛ. Αυτό δηλώνουν κύκλοι του ομίλου Μάρη επιβεβαιώνοντας τη χθεσινή συνάντηση με τον επικεφαλής του ομίλου Πήγασος, Φώτη Μπόμπολα.

Μέσα από το δελτίο του ΑΝΤ1 η προώθηση της Real News




Στόχος να πάρει το πρωτάθλημα στην ενημέρωση τη φετινή σεζόν φαίνεται ότι έχει βάλει ο Θοδωρής Κυριακού, αφού νεότερες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι οι συζητήσεις με τον Νίκο Χατζηνικολάου αφορούν στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Στάθης Ευσταθιάδης: μέχρι το τέλος στο γραφείο του


Πέθανε ο δημοσιογράφος του Βήματος σε ηλικία 91 ετών

«Οι πονοκέφαλοι και οι προτεραιότητες του Τραμπ». Aυτός ήταν ο τίτλος του τελευταίου άρθρου του Στάθη Ευσταθιάδη που δημοσιεύτηκε στο Βήμα των Θεοφανείων το Σάββατο 7 Ιανουαρίου!

Πέθανε η Κέλλυ Σακάκου



Πέθανε το πρωί της Κυριακής η Κέλλυ Σακάκου, μια από τις πρώτες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης που εργάστηκε επί 30 περίπου χρόνια ως παρουσιάστρια στην ΕΡΤ.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...