Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Στον εφοπλιστή Γ. Καραγιώργη πούλησε ο Καμμένος τη Mercedes του πρώην δικτάτορα της Ουγκάντα

Αποτέλεσμα εικόνας για Καμμενος Mercedes

Ναυτιλιακή εταιρεία του εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη, ο οποίος είναι κουμπάρος του Πάνου Καμμένου, ήταν ο αγοραστής του αυτοκίνητου που πούλησε έναντι 100.000 ευρώ ο υπουργός Άμυνας, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για θωρακισμένη Mercedes του 1978 που ανήκε στον πρώην δικτάτορα της Ουγκάντα Αμίν Νταντά, γεγονός που ενδέχεται να προσέδωσε στο όχημα συλλεκτική αξία. Άλλα μοντέλα που χρονολογούνται από την εν λόγω περίοδο πωλούνται σήμερα προς 5.000 έως 10.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ναυτιλιακή Times Navigation του κ. Καραγιώργη ο εφοπλιστής μεταπούλησε στη συνέχεια το όχημα σε συλλέκτη από την Αγγλία.

Ο κ. Καραγιώργης συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2016 από τις ολλανδικές Αρχές για πλαστογραφία και δόλια πτώχευση, αν και έχει αντικρούσει τις κατηγορίες στα δικαστήρια.

Ο Νταντά, που πέθανε στην εξορία το 2003, έμεινε στην εξουσία από το 1971 έως το 1979. Το καθεστώς του ήταν γνωστό για παραβιάσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων, διωγμούς, δολοφονίες και διαφθορά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...