Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

Συνέλαβαν Ελληνίδα μοντέλο με 2,6 κιλά «κόκα». Πρόκειται για την…Πρόκειται για την Μαρία Κ. Τα στοιχεία της είναι στην διάθεση του Νάσου Γουμενίδη, παρά το γεγονός ότι με την διαφορά ώρας δυσκολεύτηκε να μάθει περισσότερα μέσα στην ημέρα. 

Κατά τον μαχητικό δημοσιογράφο, επί σειρά ετών πιο στενό συνεργάτη μου και συνάμα το ίδιο άτομο που με μύησε στο κυνήγι της είδησης (με όποιο κόστος και όποια θυσία) : «Το κορίτσι πριν από λίγο καιρό έφυγε από την Ελλάδα για «δουλειές» στο εξωτερικό και μέσω Αιθιοπίας προσγειώθηκε στο Χόνκ Κονγκ , κουβαλώντας κοκαΐνη συνολικής αξίας περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ».

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ του, ο ασυμβίβαστος συνάδελφος σημειώνει : «Δεν είναι τυχαίο περιστατικό. Αυτή την εποχή τόσο στο Χόνκ Κόνγκ αλλά και στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη ταξιδεύουν εφοπλιστές και επιχειρηματίες απ’ όλο τον κόσμο καθώς κλείνονται τα μεγάλα συμβόλαια στην ναυτιλιακή αγορά για τον επόμενο χρόνο. Μετά τα deals και τις συμφωνίες πολλά «αγοράκια» συμμετέχουν σε παρτάκια με καλλιγραμμές μοντέλες και πολύ «σκόνη». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το κορίτσι αυτό το «αθώο» κατα τα άλλα εντοπίστηκε να μεταφέρει την κόκα σε ειδικά κατασκευασμένη κρύπτη στην χειραποσκευή της. Σε λίγο θα σας έχω περισσότερα».

πηγή : nassos blog/Gossip TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από χθες βράδυ: Αυτό θα πει «ζημιά» σε λουλούδια

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο ένας καλλιτέχνης να κάνει τόση μεγάλη επιτυχία μέσα στις δύσκολες μέρες της κρίσης. Να χτίζει και να προχω...