Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Μόνο η αλήθεια. Που «σκάλωσε» η συζήτηση του ΑΝΤ1 με τον ΜπογδάνοO Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι ένα από τα πρόσωπα της Ελληνικής τηλεόρασης που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο.

Συμπαθής σε κάποιους αντιπαθής, σε άλλους, με ντόρο γύρω από το όνομά του χωρίς βέβαια ποτέ να έχει φέρει τα μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Με τον ΑΝΤ1 λοιπόν πράγματι έγινε συζήτηση όχι μόνο για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αλλά γενικότερα και ο ίδιος λέγεται πως διατύπωσε την επιθυμία του ναι μεν να συνεργαστεί στο late night ωστόσο να ενταχθεί και στον ενημερωτικό τομέα και στα δελτία ειδήσεων. Και εκεί ήταν που η συζήτηση «κόλλησε». Τώρα λοιπόν λέγεται πως έχει καταθέσει πρόταση προς το Star για βραδινό late night το οποίο θα έχει lifestyle (τύπου «Ευθέως» με Σφακιανάκη 4 χρόνια πριν) αλλά θα έχει και πολιτικές συνεντεύξεις.  Σύντομα απόφαση από το Star πάντως δεν αναμένεται καθώς το κανάλι βρίσκεται αυτή την περίοδο σε φάση ανακατατάξεων.

πηγή : nassos blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από χθες βράδυ: Αυτό θα πει «ζημιά» σε λουλούδια

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο ένας καλλιτέχνης να κάνει τόση μεγάλη επιτυχία μέσα στις δύσκολες μέρες της κρίσης. Να χτίζει και να προχω...