Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Έρχεται νέο site µε μπροστάρη (;) Καρβουνιάρη

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιωργος Καρβουνιαρης

Έντονη κινητικότητα αναπτύσσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Καρβουνιάρης , µετά την προ αρκετών μηνών αποχώρηση του από το patranews.gr , συμφερόντων Θεοδώρου Θεοδωρόπουλου.


Eκτός από τη συνεργασία του με τον ραδιοσταθμό Alpha Patras 94.4 FM και την ημερήσια εφημερίδα «Αλλαγή», πληροφορίες του «Tsipas Hlias blog» θέλουν τον πολύπειρο και αποκαλυπτικό Πατρινό δημοσιογράφο να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόµενο να προχωρήσει στην έκδοση νέου ειδησεογραφικού ιστότοπου

Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε από γνωστό επιχειρηματικό παράγοντα - που καλοβλέπει την υπόθεση «media»- να συµµετάσχει στο εταιρικό σχήµα, παίρνοντας το «πράσινο φως» .

Έτσι, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχισυντάκτης και διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης στην ΗΜΕΡΑ , την 4η ΕΞΟΥΣΙΑ το TELE TIME και το ACHAIA CHANNEL, έχει ήδη βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις συγκεκριμένων δημοσιογράφων που «ξέρουν να μπαίνουν στα ενδότερα της τοπικής πιάτσας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...