Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Εξελίξεις στα ...ανοιχτά μέτωπα της Παναχαΐκής : Τα χρέη και η «μάχη των νέων σύμμαχων» !

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ επιχειρηματιες

Έντονη πολυεπίπεδη κινητικότητα παρατηρείται το τρέχον διάστημα όμως και πολύ περισσότερο τις τελευταίες μέρες, γύρω από την Παναχαΐκή. Και ενώ όλα τα μάτια , διοίκησης και φιλάθλων, είναι στραμμένα στη Βουλή, περιμένοντας από ώρα σε ώρα να ψηφιστεί η ήδη κατατεθειμένη τροπολογία του αθλητικού νομοσχεδίου που ουσιαστικά θα απαλλάξει την ομάδα από τα χρέη και θα «ανάψει» το πράσινο φως, ο Κώστας Κατσουράνης καταφθάνει στην Πάτρα . Αναμένεται να θέσει επί τάπητος με τα μέλη της Παναχαϊκής Συμμαχίας όλα τα σοβαρά εν εξελίξει ζητήματα, για να προχωρήσει άμεσα ο στρατηγικός σχεδιασμός.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ

Μεταξύ αυτών , περιλαμβάνονται και οι διεργασίες που συντελούνται στο διοικητικό κομμάτι. Ειδικότερα , σύμφωνα με πληροφορίες «Tsipas Hlias blog», φέρεται πως στην κίνηση των πατρινών επιχειρηματιών-παραγόντων, εννοώντας την «Παναχαϊκή Συμμαχία», θα προστεθούν ακόμη τρία «ισχυρά χαρτιά».  Όπως όλα δείχνουν , σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η προσχώρηση του Ευάγγελου Λιόλιου. Πρόκειται, φυσικά, για έναν από τους πιο εξειδικευμένους παιδίατρους, εμπνευστής της γνωστής αλυσίδας καφέ Coffee Island, ενώ συγχρόνως συμμετέχει στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής ως πρόεδρος του Προημθέα Πατρών. 


Οι ίδιες πληροφορίες , επίσης, αναφέρουν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα αναφορικά με την τύχη του Κυριάκου Πέττα. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι της Παναχαϊκής Συμμαχίας έχουν εκδηλώσει την πρόθεση στον οραματιστή επιχειρηματία (με δράση στο εμπόριο) να συμπράξει στο κοινό μέτωπο . Μολονότι δεν μπορούμε να μιλήσουμε με βεβαιότητα για την θέση του, οι μυστικές συζητήσεις βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη . Μένει πλεον να δούμε αν μπορεί να υπάρξει και στην προκειμένη περίπτωση ο «λευκός καπνός». 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ν.Παύλος ΑΒΕΕ"

Για την ιστορία , αξίζει να αναφέρουμε ότι η Πατρινή βιομηχανία "Πέττας Ν.Παύλος ΑΒΕΕ"  καινοτομεί και «σκίζει» παρά την βαθιά κρίση και ύφεση.

Ενδεικτικά, παραθέτουμε πως σήμερα απασχολεί προσωπικό 120 ατόμων , ενώ συγκαταλέγεται από το 2007 μεταξύ των 500 μεγαλύτερων σε όλη την Ελλάδα με βάση τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων.  Η εταιρία παράγει εξειδικευμένα προϊόντα  για την βιομηχανία τροφίμων, επεκτείνοντας την δράση της από το 2006 και στην παραγωγή ενέργειας με βιοκαύσιµα . Μια ακόμη σημαντική παράμετρος που συνοψίζει την ιλιγγιώδη οικονομική της άνθιση ,  είναι η έντονη εξαγωγική δραστηριότητα που διαγράφει στην διεθνή αγορά.

Αξίζει τέλος, να υπενθυμιστει πως έχει γίνει ήδη ευρέως γνωστό το σενάριο περί του ενδιαφέροντος της Capelli για την Παναχαϊκή . Η μεγάλη αθλητική εταιρεία που ανήκει σε Λιβανέζο επιχειρηματία , προτίθεται (όπως τουλάχιστον έχει γραφτεί και δημοσιευτεί σε μερίδα του Τοπικού Τύπου ) να καταθέσει πρόταση για να αναλάβει το µάνατζµεντ του ποδοσφαιρικού τµήµατος και των ακαδηµιών!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...