Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

«Πόθεν έσχες»: τι δήλωσαν Τσίπρας - Μητσοτάκης

Image result for Μητσοτακης Τσιπρας ποθεν εσχες

Δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα τα «πόθες έσχες» των βουλευτών για την χρήση 2013 και 2014 από τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση και την επικεφαλής της αρμόδιας επιτροπής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Συμφώνησε με τον ΑΝΤ1 ο Χατζηνικολάου

Image result for χατζηνικολαου νικος

Τι λένε στο κανάλι για την ηθική δέσμευση απέναντι στον Βαγγέλη Μαρινάκη !

H αρνητική απόφαση του ΕΣΡ για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη επηρεάζει μια σειρά επαγγελματιών που το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισαν να συνεργαστούν με τον υπό ίδρυση τηλεοπτικό σταθμό ONΕ Channel.

Δελτίο ειδήσεων: Ένα βρώμικο τηλεοπτικό show




Εδώ θα τα μάθετε όλα….. Οι δημοσιογράφοι, η τηλεθέαση, τα αφεντικά, οι μέτοχοι, οι πολιτικοί, τα ψέματα, οι ίντριγκες, οι εκβιασμοί, οι μυστικές παρακολουθήσεις, η «λάσπη», η δικαιοσύνη και όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες.

ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ




Κάθε χρόνο περιμένουμε να δούμε και να σχολιάσουμε τις περίφημες αφίσες των νυχτερινών κέντρων, στα οποία συνεργάζονται τα αστέρια του τραγουδιού μας. Το «συνεργάζονται» μην το πάρετε και τοις μετρητοίς, γιατί καμιά φορά ούτε καν φωτογραφίζονται μαζί. Από κει καταλαβαίνεις περί ποίας συνεργασίας μιλάμε.

Στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών-Πόσα χρήματα δήλωσαν οι Αχαιοί βουλευτές (νυν και πρώην)



Δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των υπόχρεων του 2014 (χρήση 2013) και 2015 (χρήση 2014).

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...