Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Στα περίπτερα το Documento του Κ. Βαξεβάνη



Στα περίπτερα από αυτή την Κυριακή το Documento, η νέα κυριακάτικη εφημερίδα με την υπογραφή του Κώστα Βαξεβάνη και μιας ομάδας περίπου 100 δημοσιογράφων (με αρκετούς παλιούς από Τα Νέα και την Ελευθεροτυπία) και αναλυτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ετοιμάζεται να εκπέμψει το «One» του Μαρινάκη

Image result for Μαρινακης one

Πολύ πριν από τη διεξαγωγή του πρόσφατου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης είχε καταστήσει σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι, μετά την ενασχόλησή του με τον Ολυμπιακό, είχε διάθεση να δραστηριοποιηθεί (επιχειρηματικά) και στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ανδρέας Βγενόπουλος: Μια ζωή τέρμα τα γκάζια

Ανδρέας Βγενόπουλος

Από δικηγόρος των εφοπλιστών, «Ρομπέν των μικρομετόχων» που εισέβαλε ως ταύρος εν υαλοπωλείω στα δημόσια πράγματα της χώρας. Από τον ξιφομάχο του Παναθηναϊκού, που ξιφουλκούσε κατά των πολιτικών και κυριάρχησε στην επιχειρηματική σκηνή επί τρεις δεκαετίες, μέχρι τον δικαστικό πόλεμο με την Κυπριακή Δημοκρατία, που τον θεωρούσε υπαίτιο της χρεοκοπίας του κυπριακού τραπεζικού συστήματος, και την επίθεση που εξαπέλυσε ο ίδιος, γεμάτος έπαρση, κατά της ελληνικής Δικαιοσύνης.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...