Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Ο Ήλειος δημοσιογράφος Μάκης Νοδάρος στο DOCUMENTO του Κώστα Βαξεβάνη

Image result for ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ

Κι επίσημα ο Μάκης Νοδάρος ετοιμάζεται να προσδεθεί στο νέο , πολλά υποσχόμενο άρμα του Κώστα Βαξεβάνη , που θα επιχειρήσει να αποκαταστήσει την έννοια της ενημέρωσης στον Τύπο.

ΜΟΝΟ ΕΔΩ ! Ολόκληρη η απολογία του Αλέξανδρου Αγγλούπα - Τι είπε στην ανακρίτρια

Αλέξανδρος Αγγλούπας

Στις φυλακές της Χίου θα οδηγηθεί ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας. Ο 39χρονος συνεχίζει να κρατείται στην ΓΑΔΑ, δύο 24ωρα μετά την απολογία του στην ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς και την προφυλάκιση του για συμμετοχή στο κύκλωμα των Ρομά που λήστευε πολυτελείς κατοικίες.

Λαζόπουλος: Προπαγάνδα κάνουν μόνο οι δημοσιογράφοι



Αν φύγω από τον Alpha θα το μάθετε, δεν έχω πάει σε καμία ΕΡΤ (BINTEO)


«Στην Ελλάδα προπαγάνδα κάνουν οι δημοσιογραφοι, 95 στους 100 δημοσιογράφους έχουν την ίδια "άποψη". Η προπαγάνδα μπορεί να γίνει μόνο από δημοσιογράφο. Η προπαγάνδα απαιτεί εξόντωση. Προπαγάνδα είναι να διαστρεβλώνεις μια είδηση, όχι να έχεις άλλη άποψη». Αυτή ήταν η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου σε όσους τον κατηγορούν ότι δεν κάνει σάτιρα αλλά προπαγάνδα...

Πρόβλημα ή αδιάφορο; Kαμιά επαφή της ελληνικής κυβέρνησης με το επιτελείο Trump

Αλέξης Τσίπρας


Clinton περίμεναν (και ήθελαν), Trump τους ήρθε… Η μεγάλη νίκη του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου στις αμερικανικές εκλογές «έπιασε στον ύπνο» όλη την Ευρώπη, και μαζί και την Ελλάδα, καθώς οι περισσότεροι ηγέτες αντέδρασαν είτε με καθυστέρηση, είτε σπασμωδικά στο γεγονός, και μόνο εκείνοι που πραγματικά ενθουσιάστηκαν με την εκλογή του Trump, όπως η Γαλλίδα ηγέτιδα της ακροδεξιάς Marine Le Pen και ο Βρετανός ευρωσκεπτικιστής Nigel Farage, έσπευσαν να συγχαρούν τον επόμενο Αμερικανό πρόεδρο.

Γιατί η Αθήνα γεμίζει πράκτορες της CIA δυο ημέρες πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου;



Με βαρύ οπλισμό και ενισχυμένα οχήματα θα συνοδέψουν 500 Αμερικανοί πράκτορες της CIA τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στην επίσκεψή του στην Αθήνα στις 15 Νοεμβρίου, ενώ οι Ελληνες αστυνομικοί που θα βρίσκονται σε επιφυλακή εκείνες τις ημέρες, λόγω και του εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου δυο ημέρες μετά, αναμένεται ότι θα φτάσουν τις 3.000 καθώς την ίδια στιγμή το κέντρο της Αθήνας θα είναι απροσπέλαστο.
Για περισσότερα : mononews.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...