Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Αλέξανδρος Αγγλούπας: Η στάση πριν τον Κορυδαλλό και η νύχτα στην Αίγινα

Αλέξανδρος Αγγλούπας


Με βλέμμα να κοιτάει στο κενό «συνελήφθη» κάποια στιγμή από το φωτογραφικό φακό ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας αργά το βράδυ της Τρίτης στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, λίγο πριν μάθει τα δυσάρεστα περί της προφυλάκισης του.

Αυτό είναι παράδειγμα: Ποιος επιχειρηματίας έριξε τον μισθό του στα 15 σεντς επειδή η εταιρία του ξέμεινε από λεφτά

Jia Yueting


Παράδειγμα σε όλους – και ειδικά στους μετόχους των ελληνικών επιχειρήσεων,  που στην περίοδο της μεγάλης κρίσης αποφάσισαν να διασφαλίσουν πρωτίστως δικές τους απολαβές και να αφήσουν σε δεύτερη μοίρα τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν οι εταιρείες τους – δίνει με τη στάση του ο Jia Yueting, ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Κινεζικού τεχνολογικού «κολοσσού»  LeEco.

Εκλογές ΗΠΑ: Ελληνικός Αρμαγεδδών-Ηχηρό χαστούκι για την ελληνική κυβέρνηση

Image result for ντόναλντ τραμπ


Οι εκλογές στις ΗΠΑ και η επερχόμενη νίκη του Τραμπ προκαλούν σοβαρούς κλυδωνισμούς στο εσωτερικό της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία με μεγάλη αγωνία παρακολουθεί το αποτέλεσμα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών. Άλλωστε, είναι γνωστό πως η ελληνική πλευρά ευελπιστούσε πως θα έβρισκε στο πρόσωπο της Χίλαρι Κλίντον έναν ισχυρό σύμμαχο στην υπόθεση της διευθέτησης του χρέους.

Βαθύ ρήγμα στις σχέσεις Βαρδινογιάννηδων - Χατζηνικολάου



Το συμβόλαιο και η εγκατάλειψη της οικογένειας στη μάχη για τις άδειες

Η τύχη το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχει εγκαταλείψει τον Νίκο Χατζηνικολάου… Αφού τα οικονομικά πρόβλημα του «Real group», συνδυαστικά με την αδιέξοδη κατάσταση της χώρας και της αγοράς των media, έχουν οδηγήσει τον εκδότη σε αποφάσεις που λίγα χρόνια πριν θα ήταν αδιανόητο ως επιλογές… Κι αυτό διότι ανατρέπουν σχέσεις και ισορροπίες που ο δημοσιογράφος προστάτευε ως ιερό τοτέμ!

AMEΣΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ>Πάνος Καμμένος:Είμαι από τον Μάρτιο σε επαφή με το επιτελείο του Τραμπ



-Eρχεται η Μεσογειακή Ενωση

Υποστήριζα από τον περασμένο Μάρτιο ότι ο Ντόναλντ Τράμπ θα είναι ο νικητής την εκλογών. Το είχα διαπιστώσει μιλώντας και με Ελληνοαμερικανούς πολίτες στην διάρκεια των εορτασμών της 25ης Μαρτίου. Αυτό ήταν το κλίμα στην Φλόριντα που ήταν μία από τις πολιτείες-κλειδιά…

Ξημερώματα Τετάρτης 9 Νοεμβρίου 2016 και καθώς στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ διαφαίνεται η μεγάλη ανατροπή και η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ επικοινωνούμε με τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο, ο οποίος πράγματι από πολύ νωρίς υποστήριξε ότι νικητής των προεδρικών εκλογών θα είναι ο Ντόναλντ Τραμπ.

Καφενεία και νοικοκυριά μαυρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας του φόρου κατανάλωσης στον καφέ



Ξεχάστε και την τελευταία καθημερινή μας απόλαυση

Είναι η τελευταία απόλαυση και των νέων και των μεγαλύτερων και πάμε να τους την κόψουμε κι αυτή».

Με το σχόλιο αυτό, ακόμη ένας τηλεοπτικός σταθμός, το Kontra Channel, επεσήμανε την επικείμενη φορολογική αδικία από 1/1/2017, όταν και αναμένεται να επιβληθεί νέος φόρος κατανάλωσης στον καφέ. Μια αδικία που όπως όλα δείχνουν θα “διορθωθεί” στην κάλπη καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βρίσκει ούτε την ψήφο του Φλαμπουράρη που είναι λάτρης του καφέ.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...