Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Τι κρύβει η συνύπαρξη(;) Κουρτάκη - Χατζηνικολάου



Εξαιρετικά λεπτές οι ισορροπίες - Δύο εκδότες ανταγωνιστικών ομίλων στην υπηρεσία του Βαγγέλη Μαρινάκη 

Στο δρόμο της ξενιτιάς Θόδωρος και Γιάννα...



Την προηγούμενη Τρίτη ο αγλαός πρόεδρος του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών Δημήτρης Τσακίρης ερωτήθηκε στην Φλώρινα πως οι ασφαλισμένοι μπορεί να έχουν κίνητρο για δουλειά όταν πρέπει να πληρώνουν 80% του εισοδήματος τους στο κράτος. Απάντησε ότι όποιος δεν αντέχει ας πάρει την οικογένεια του να πάει στην Βουλγαρία. Μια τοποθέτηση που τον κάνει υποψήφιο για την γενική γραμματεία αποδήμου ελληνισμού αλλά χωρίς να προτείνει λύση στο πρόβλημα των ελευθέρων επαγγελματιών που δεν σκοπεύουν να μεταναστεύσουν.

Ποινική δίωξη σε Κοντομηνά για φοροδιαφυγή και «ξέπλυμα»



UPD Τι απαντά ο επιχειρηματίας


Ποινική δίωξη για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα  μαύρου χρήματος ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος τους επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά.

Social media: Δύναμη ή αδυναμία;

Image result for Social Media


Περπατάς στον δρόμο, πας στη δουλειά σου, σε δημόσιες υπηρεσίες, στο πανεπιστήμιο, στη βιβλιοθήκη, σε χώρους αναψυχής, τι θα παρατηρήσεις; Απαντες, μικροί-μεγάλοι, με ένα κινητό στο χέρι. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...