Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Παραμένει στο PLP ο Φλαμής ;

Image result for ΦΛΑΜΗΣ PLP

Πολλά έχουν ακουστεί για το τηλεοπτικό μέλλον , τόσο για τον ίδιο τον άνκορμαν όσο και για τις πιθανότητες επιβίωσης του περιφερειακού καναλιού .

Ο Αποστόλης Νικολόπουλος στο δυναμικό του ΣΠΟΡ FM ΠΑΤΡΑΣ


Ο Αποστόλης… σκοράρει ξανά στον ΣΠΟΡ FM ΠΑΤΡΑΣ 96.3! 

Η διαφήμιση, ο Μαρινάκης κι ο Καλογρίτσας

Image result for καναλαρχες


Κορυφώνεται η αγωνία της πιάτσας για τους νέους καναλάρχες και τα στρατηγικά σχέδιά τους. Θα αγοράσουν κάποιον από τους υφιστάμενους διαύλους ή μήπως θα χτίσουν δικά τους κανάλια; Στην πρώτη περίπτωση θα κληρονομήσουν κάτι έτοιμο, μαζί με τη θεαματικότητά του αλλά και τα πάσης φύσεως συσσωρευμένα προβλήματα.

Σε ποια ΜΜΕ πήγαν τα 10 εκατ. διαφήμισης της Πειραιώς




Δόθηκαν στη δημοσιότητα, σύμφωνα με το νέο νόμο, τα ποσά που δαπάνησε η Τράπεζα Πειραιώς στα ΜΜΕ όλων των ειδών για να διαφημιστεί. Συνολικά το πρώτο εξάμηνο του 2016 η τράπεζα έδωσε 9,9 εκατομμύρια ευρώ, πολύ περισσότερα, λ.χ, από την Εθνική Τράπεζα η οποία τις προάλλες δημοσίευσε τις δικές της δαπάνες, κατά το ίδιο διάστημα, συνολικού ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.Η Τράπεζα Πειραιώς λοιπόν πρόσφερε για να διαφημιστεί στα παρακάτω Μέσα:..

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...