Σάββατο 21 Μαΐου 2016

"Να σέβεστε το μεροκάματο , αλλιώς ... " : Ποιους «καρφώνει» ο Αντώνης Καμπάκος


Άστραψε και βρόντηξε ο ιδιοκτήτης του κορυφαίου ελληνάδικου επί της Αγίου Ανδρέου !

-Eίσαι αλήτης!.., είπε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε κτηνοτρόφο



Τα καλύτερα έρχονται ....

Έντονο φραστικό επεισόδιο, είχαν το πρωί της Πέμπτης στη Σκήτη Κοζάνης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μίμης Δημητριάδης με κτηνοτρόφο.

Σε ποιους ανήκει το διαμέρισμα-παράνομη λέσχη που έπαιζε λιώμα ως το ξημέρωμα ο Παντελίδης;



"Έγδυσαν" τον Παντελή από χρήματα - Αστυνομικές διαστάσεις στον θάνατο του γιου της δίνει η Αθηνά Παντελίδη-τα πρόσωπα της φωτογραφίας .


Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά, μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών της τελευταίας νύχτας του γιου της ανέβασε ένα κείμενο στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook το οποίο για πρώτη φορά βάζει στο τραπέζι (της τσόχας) κάποια αυτονόητα ερωτήματα που προέκυψαν από την πρώτη στιγμή αλλά δεν υπήρξαν απαντήσεις-τουλάχιστον δημόσια .

Η επίδραση του Facebook στη ζωή μας, η αναπαραγωγή του φθηνού μας εαυτού στο κυνήγι της αποδοχής




Εάν λίγα χρόνια πριν μου λέγανε ότι η ερώτηση του μέλλοντος θα ήταν "έχεις facebook", θα κοίταγα απορημένος. Ήρθε η μέρα όμως που αυτό έγινε πραγματικότητα. Οι διαπροσωπικές σχέσεις πέρασαν σε νέο επίπεδο και η προθυμία μας να ξεμπροστιάζουμε κάθε τι προσωπικό και ιδιωτικό μας, χωρίς κανένας να μας υποχρεώνει άμεσα έγινε και αυτό αυτονόητο. 

Ο φετινός Κώστας Μπερτάκης δεν μοιάζει με κανέναν άλλον !


Όσοι είχαν την τύχη να γνωρίσουν από κοντά τον Κώστα Μπερτάκη , μεταξύ αυτών και εγώ , τον μέντορα του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη και έναν εκ των πιο ισχυρών επιχειρηματιών της νυχτερινής Αθήνας , έχουν διαπιστώσει πως από επιλογή αποφεύγει την προσωπική προβολή . Αν και λόγο της φύσεως της δουλειάς έχει πολύ καλή σχέση με μεγάλα μιντιακά συγκροτήματα και γνωστούς δημοσιογράφους , όμως σπάνια - έως ποτέ - δεν θα τον δείτε να μιλάει δημόσια . Ούτε καν σε μια από τις πιο δύσκολες και τραγικές συγκυρίες της ζωής του . Όταν τόσο  αστραπιαία κόπηκε το νήμα της ζωής για τον λαοφιλή λαϊκό τραγουδιστή σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα , με τον Κώστα Μπερτάκη να βιώνει βουβά την οδύνη και τον πόνο μιας τόσο σημαντικής απώλειας για αυτόν . Σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο . 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...