Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Οι πικρές αλήθειες για τον Παντελή, η κότα με τα χρυσά αυγά και οι δήθεν


Έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί πολλά για τον Παντελή Παντελίδη. Τον τραγουδιστή και δημιουργό Παντελή Παντελίδη. Τον φίλο τον αδερφό τον γιό Παντελή. Αυτά ωστόσο που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ και λίγοι γνωρίζουν, είναι αυτά που θα μοιραστώ μαζί σας σήμερα. Και το κάνω για πολλούς λόγους. Κυρίως επειδή κάποιοι εδώ και μερικές εβδομάδες έχουν ξεχάσει ότι ο τραγουδιστής έχει φύγει από τη ζωή και έχουν επιδοθεί σε ένα γαϊτανάκι χυδαίων πληροφοριών που αφορούσαν την ζωή του το τελευταίο εξάμηνο. Προφανώς επειδή δεν έχουν να κάνουν κάτι καλύτερο από το να πίνουν καφέ στην Γλυφάδα και να σπιλώνουν την μνήμη του νεκρού. Τόσο τους έχουν μάθει οι πατεράδες και οι μανάδες τους… και μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους.

Μανούρες στην παραλιακή : Η κόντρα Γιαννιά-Αρσενίου και το τουπέ


Δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς η συνεργασία Γιώργου Γιαννιά – Λένας Παπαδοπούλου – Σάκη Αρσενίου σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. 

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ



Υπογράφει ο apodytiriakias.gr


Θέλει εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Για ποιο λόγο; Για να γίνει αυτός πρωθυπουργός. Κι αυτό είναι καλό; Ποιος ασχολείται με το καλό της Ελλάδος. Με το καλύτερο. Με το λιγότερο κακό. Αντιπολίτευση είναι ο κύριος Μητσοτάκης. Δεν έχει άλλο ρόλο από το να ζητάει εκλογές. Αυτή είναι δουλειά του.

Ο ΤΡΥΦΩΝ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ... ΑΝΔΡΙΣΜΟ



Υπογράφει apodytiriakias.gr


«Είμαι πολύ πιο άνδρας από πολλούς straight...» λέει περήφανα ο γνωστός και συμπαθής hair stylist Τρύφων Σαμαράς, για κάποιους ο εθνικός κομμωτής. Κομμωτής, όχι κομμώτρια. Μη μπερδεύουμε το φύλο με τις όποιες σεξουαλικές προτιμήσεις και ανάγκες έχει ο καθένας. Το λέω και το εννοώ. Σοβαρά.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...