Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΡΧΙΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΙ




Υπογράφει ο apodytiriakias.gr

Δεν είμαι μετά Eurovision κράχτης - Το είχα γράψει μέρες πριν



Ναι ρε Ξεφτίλα. Και μάλιστα μεγάλη. Βεβαίως όση προσπάθεια και να έκαναν κάτι άγνωστοί τύποι, που θύμιζαν φοιτητικό παρεάκι σε μπυραρία στο Κάρντιφ να διακορεύσουν την Ποντιακή μουσική, δεν τα κατάφεραν.

Ατελείωτος ο πόνος του αδελφού του Παντελή Παντελίδη: "Παντέλο γύρνα πίσω"...




Ο χρόνος λένε, είναι ο καλύτερος γιατρός... Λένε επίσης ότι οι αγαπημένοι μας που έφυγαν από τη ζωή ζούνε πάντα στο μυαλό μας και πεθαίνουν αληθινά, μόνο όταν τους ξεχάσουμε...

Έφυγε από τη ζωή μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια

Έφυγε από τη ζωή μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια

Από τη ζωή έφυγε την Κυριακή το μεσημέρι η Άντζελα Γκρέκα και η κηδεία της έγινε σήμερα Τρίτη 10 Μαΐου στη 1 το μεσημέρι στο τρίτο νεκροταφείο.

Ο Γιώργος Τράγκας (με φρέσκια offshore) στα Panama Papers




Στη δημοσιότητα δόθηκαν από το ICIJ το βράδυ της Δευτέρας τα ονόματα των προσώπων που εμπλέκονται στα Panama Papers και διατηρούν εταιρείες offshore σε φορολογικούς παραδείσους. Αναλύοντας στα στοιχεία στο OpenProject βρήκαμε και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Τράγκα.

Τι να πείς σε αυτή τη μάνα; Ότι δεν έχει δίκιο για την φυγή του παιδιού της;


Σε αυτό το blog πολλές φορές έχω ξεφύγει από αυτά που συνήθως μα απασχολούν-μόνο σε επίπεδο δουλειάς- και μοιράζομαι μαζί σας στιγμές και ιστορίες απλών ανθρώπων που συνιστούν ωστόσο παράδειγμα για τους πολλούς. Άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με την δημοσιότητα. Με μαϊντανούς. Κλαρίνα, μοντέλα, παρουσιάστριες και ανεπάγγελτες σύγχρονες ιερόδουλες των social media.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ;


Γράφει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος
Δεν θα μείνω στα τετριμμένα, τον αριθμό των βουλευτών που ψήφισαν το ασφαλιστικό, τη μη ύπαρξη διαρροών και τα υπόλοιπα αναμενόμενα ή μη, στα οποία αναλώνεται συνήθως το πολιτικό ρεπορτάζ, έπειτα από κάθε συνεδρίαση της Βουλής για κρίσιμα εθνικά θέματα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...



Υπογράφει ο apodytiriakias.gr

Μισούν τους Nέους, φορολογούν το Internet!



Mόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι θα το έχουν δωρεάν για να παίζουν πασιέντζα .

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...