Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Ο Νικολόπουλος και τα 350.000 ευρώ για διαφημιστικά κονδύλια σε συγκεκριμένα έντυπα - Τι απαντά ο βουλευτής ;




Σάλος έχει ξεσπάσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα, μετά τη δημοσιοποίηση των κονδυλίων που έδωσαν οι Τράπεζες για διαφήμιση το 2015. Ανάμεσα στους λήπτες των διαφημιστικών κονδυλίων εμφανίζεται και μια Επιχείρηση με την επωνυμία «ΝΕΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑΣ ΕΠΕ», η οποία εδρεύει στην Πάτρα και μάλιστα η έδρα της βρίσκεται στο ίδιο κτίριο με το ιδιόκτητο σπίτι του Αχαιού βουλευτή Αχαΐας, Νίκου Νικολόπουλου (Κώστα Βάρναλη 27).

ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΘΗΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑΣ




Υπογράφει ο apodytiriakias.gr

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ




Υπογράφει ο apodytiriakias.gr

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΤΟΝ... ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ




Υπογράφει ο apodytiriakias.gr

Η Ελλάδα σε καταστροφική ομηρία 153 βουλευτών - κομματικών υπαλλήλων πορεύεται προς το κοινωνικό χάος και την αποδόμηση



Η ψήφιση του ασφαλιστικού με την ομόφωνη θετική ψήφο 153 "βουλευτών" επικυρώνει την σημερινή πραγματικότητα για την χώρα: Η Ελλάδα βρίσκεται σε πολιτική ομηρία έχοντας παγιδευτεί σε μια κοινοβολευτική πλειοψηφία κομματικών υπαλλήλων οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνον για την παραμονή στις καρέκλες τους και ψηφίζουν τα πάντα αρκεί να μη πάμε σε πρόωρες εκλογές.

Μια παρέμβαση στο θαλάσσιο μέτωπο μετά από... 60 χρόνια




Μετά από τουλάχιστον... 60 χρόνια επιτέλους μια παρέμβαση στο παραλιακό μέτωπο της Ακτής Δυμαίων. Η νυν Δημοτική Αρχή, υλοποιώντας βήμα – βήμα τις παρεμβάσεις στην παραλιακή ζώνη, εγκατέστησε στο Νότιο Πάρκο, όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου, τα οποία ήδη χρησιμοποιούνται δωρεάν, από εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Τελικά ο Σταύρος πούλησε το protagon στον Μεμή;..



...ή του παραχώρησε μόνο το management; - Καταγγελία Καμμένου στη Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)

“Έφυγε” η δημοσιογράφος Μάγδα Χρυσοστομίδου




Πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής, σε ηλικία 60 ετών, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, η δημοσιογράφος Μάγδα Χρυσοστομίδου.

Απίστευτος ο τρόπος που " έπιασε " τον Χορταρέα η αστυνομία!!




Η εφημερίδα “Espresso” παρουσίασε όλες τις λεπτομέρειες για τη σύλληψη του Νίκου Χορταρέα. Όπως αναφέρει λοιπόν, σύμφωνα με τις κυπριακές Αρχές, ο Νίκος Χορταρέας συναντούσε τις πελάτισσες του σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είχε δημιουργηθεί μέσα στη καφετέρια Magic.

Ο Νότης Σφακιανάκης απειλείται με φυλάκιση 5 ετών (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νότης Σφακιανάκης απειλείται με φυλάκιση 5 ετών (ΒΙΝΤΕΟ)


Με φυλάκιση, 5 ετών απειλείται ο Νότης Σφακιανάκης για τις δηλώσεις του στο κρατικό κανάλι της Κύπρου (ΡΙΚ), με αιχμή τον αντιρατσιστικό νόμο που διέπει την μεγαλόνησο. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...