Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ: Ολα όσα υποστηρίζει ο ίδιος!

Untitled

Για στημένη ιστορία σε βάρος του μιλά ο 39χρονος Πατρινός τελωνειακός και αθλητής ο οποίος συνελήφθη στην Κόρινθο για εκβιασμό σε βάρος ιδιοκτήτριας μάντρας αυτοκινήτων. Δηλώνει πως ο επιχειρηματίας που τον κατηγόρησε έχει σοβαρός ποινικές εκκρεμότητες και επεδίωκε να λάβει ασυλία από την ΕΛ.ΑΣ. Υποστηρίζει πως ο έλεγχος που έγινε στην επιχείρηση είχε κλείσει από τις 12 Ιουλίου και δεν βρέθηκε τίποτα το μεμπτό. 

Αποκαλυπτικό : Πατρινός αθλητής, τελωνειακός και εκβιαστής! Με παρελθόν στο να βγάζει πιστόλι και να απειλεί

xeiropedes


Μεγάλο σούσουρο έχει γίνει στην Πάτρα τα τελευταία εικοσιτετράωρα με την αποκάλυψη πως ο γνωστός αθλητής, που είναι και τελωνειακός και συνελήφθη για εκβιασμό είναι από την Πάτρα..

Περίεργη καταγγελία επώνυμου Πατρινού για κλοπή σε πασίγνωστη καφετέρια


Σύμφωνα με τις διαδικτυακές τοποθετήσεις του Πατρινού φυσικοθεραπευτή , Νάσου Κωταντούλα , ανήμερα του Πάσχα ενώ είχε ήδη παραγγείλει καφέ στο χέρι από πασίγνωστη επιχείρηση -αλυσίδας καφέ , μέσα σε λίγα λεπτά , κατά το γυρισμό του από την τουαλέτα , χάθηκαν ως δια ...μαγείας τα γυαλιά ηλίου του . 

ΔΕΙΤΕ τι έκανε στην Αχαγιά ο παππούς του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου




Ο καταγόμενος από την Πάτρα τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος αναφέρεται συχνά στον παππού του. Λέει ότι έγινε τραγουδιστής επειδή είχε επιρροές από τον παππού του ο οποίος ήταν ψάλτης!

Δείτε την κούκλα σύζυγο του Γιώργου Βελισσάρη σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση! (ΦΩΤΟ)


Τον "δικό" μας Γιώργο Βελισσάρη τον ξέρουμε όλοι και τον αγαπήσαμε όλοι από τις εμφανίσεις του σε όλη την Αχαΐα και όχι μόνο, όπου εκτόξευε το κέφι στα… ύψη. 

Υπόθεση Παντελίδη : Μίνα δεν έβλεπες τι γινόταν στη Λέσχη; Και η φωτογραφία;



Ειλικρινά μπερδεύτηκα με όσα διάβασα και αφορούσαν την κατάθεση της Μυρσίνης-Μίνας- Αρναούτη. Ανάμεσα σε άλλα , η νεαρή μπαργούμαν-δημοσιογράφος φέρεται να λέει ότι δεν είχε ιδέα τι γινόταν στο δίπλα δωμάτιο όπου βρισκόταν ο Παντελής και έπαιζε μιας και η ίδια βρισκόταν αλλού.

Χρήστος Νικολόπουλος: Η διάσκέδαση του τότε με το σήμερα και οι μεγάλες αλλαγές




Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τη Μαρία Ανδρέου παραχώρησε ο Χρήστος Νικολόπουλος που μίλησε μεταξύ άλλων για «τρελά» περιστατικά που έχει ζήσει στη νύχτα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...