Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Γιατί το ΚΚΕ έκρυβε την ομοφυλοφιλία του Ρίτσου;

ριτσος


Τον Γιάννη Ρίτσο δεν πρόλαβα να τον γνωρίσω. Τον διάβαζα όμως. Κάποια γραφτά του μου άρεσαν, άλλα τα απέρριπτα, και μια φορά που τον συνάντησα σε μια αριστερή συγκέντρωση στο Σύνταγμα, έμεινα αποσβολωμένος να τον κοιτάω. Ήταν εκεί στην άκρη της στοάς, στην Καραγιώργη Σερβίας, ακουμπισμένος στον τοίχο, με ένα παλτό ριχτό στην πλάτη και με μεγάλη ηδυπάθεια, μύριζε ένα κόκκινο γαρύφαλλο. Ήταν η απόλυτη εικόνα ένας ομοφυλόφιλου άντρα.

Πάτρα : Πλήρης επιβεβαίωση για τον Μάκη Δημάκη - Οι «σειρήνες» και η διαφαινόμενη συμφωνία

1238109_166921973496428_181513113_n

Τις τελευταίες δύο σεζόν ο Μάκης Δημάκης σημειώνει πορεία πρωταθλητισμού στην Θεσσαλονίκη και το κέντρο Voice , με τις μετοχές του στο καλλιτεχνικό χρηματιστήριο να έχουν “πιάσει ταβάνι” . 

Μόνο Εδώ : Πώς τιμούν Ποζίδης και Γκόγκος τον Παντελίδη (Εικόνες)

pozidis (1)

Επέστρεψα στην Αθήνα πριν από λίγες ώρες. Ταξίδεψα στην Θεσσαλονίκη για μια σειρά συναντήσεων. Σε αυτό το πλαίσιο βρέθηκα σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης στην περιοχή των Σφαγείων.

Υπόθεση Παντελίδη. Η σιωπή του Μπερτάκη δεν είναι απλά χρυσός…

pantelidis-mpertakis


Η τραγική απώλεια του Παντελή Παντελίδη πέρα από είδηση δημιούργησε και μια σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων σε ανθρώπους που ήταν γύρω του. Για παράδειγμα στον άνθρωπο που τον έχτισε και τον ανέδειξε, στον Κώστα Μπερτάκη, ο Παντελής ήταν σαν παιδί του.Ήταν αυτός που τον βρήκε από το blog μας, αυτός που τον πήρε από το χέρι και τον πήγε στις δισκογραφικές μέχρι να κλειδώσει στην ΜΙΝΟΣ, αυτός που φρόντιζε να έχει δίπλα του ανθρώπους να τον φυλάνε, αυτός που τον είχε στο σπίτι του για τρία χρόνια καθημερινά, αυτός που στήριξε μέρος του επιχειρηματικού οικοδομήματος του στον νεαρό καλλιτέχνη.

ΜΟΝΟ ΕΔΩ : Η “χαμένη ευκαιρία” του Θανάση Παπαγεωργίου να εμπλακεί στο νυχτερινό «χάρτη» της Πάτρας!

2f0a5ecb3324b5fae425d4f9cde3fb5a1

Δύο χρόνια νωρίτερα , συγκεκριμένα το Μάρτιο του 2014 , πρώτος είχα αναφερθεί στον διαδικτυακό “αέρα” για τις ... βάσιμες φήμες που ήθελαν τον Θανάση Παπαγεωργίου να εισέρχεται στην νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας 

Η Νέα «Νύχτα» Στην Πάτρα Της Κρίσης – Οι Κερδισμένοι , Οι «Χαμένοι» Και Οι… Αδιάφοροι Της Φετινής Σεζόν!

12932663_1712211479032576_89692306552604697_n

Η κρίση έφερε μαζί της την τελευταία πενταετία εκτός από ανατροπές, νέες τάσεις γύρω από την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση στον χώρο της μουσικής. Λιγότερη φαραωνική αισθητική, μικρότερους χώρους, καλύτερες τιμές.

Θοδωρής Θοδωρόπουλος : Ένας Πατρινός Ανάμεσα Στους 40 Κορυφαίους Καινοτόμους Έλληνες Επιχειρηματίες

35_Θοδωρής-Θοδωρόπουλος

Στην λίστα που δημοσιεύει το περιοδικό Fortune για το 2016 , με τους 40 Έλληνες επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών, που τολμούν, καινοτομούν και πετυχαίνουν , συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του Πατρινού Θοδωρή Θοδωρόπουλου .

ΠΑΤΡΑ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Ιδού τα χάλια του πεζόδρομου! Με φωτογράφο τον Δημήτρη Κατσικόπουλο

pezodromos 2

Φωτογράφος… Δημήτρης Κατσικόπουλος! Απεργούσαν οι δημοσιογράφοι και ο πρώην Νομάρχης και βουλευτής ανέλαβε τον ρόλο… φωτορεπόρτερ, προκειμένου να καταγράψει τα κακώς κείμενα του πεζοδρόμου Ρήγα Φεραίου! Οι εικόνες μιλούν μόνες τους!

ΠΑΤΡΑ: Από την 1η Ιουλίου… όλα αλλάζουν στα καταστήματα!

katastimata


Σε Δανία του Νότου κινδυνεύει να μετατραπεί η Ελλάδα, μόνο όμως σε ό,τι αφορά στον ΦΠΑ και την αύξηση που επίκειται στα τρόφιμα από το 23% που είναι σήμερα στο 24%. Η προτεινόμενη ημερομηνία για την έναρξη εφαρμογής του μέτρου, είναι η 1η Ιουλίου του 2016. Σε αυτή την περίπτωση η Ελλάδα θα έχει τον υψηλότερο συντελεστή στα τρόφιμα μετά την Ουγγαρία με 27% που στα βασικά όμως τρόφιμα διατηρεί συντελεστές ΦΠΑ 5% και 18% και τη Δανία, η οποία εφαρμόζει ενιαίο συντελεστή ΦΠΑ 25%.

Πολλοί καλλιτέχνες έρχονται στην Πάτρα χωρίς την... ορχήστρα τους




Όσοι έχουν ταξιδέψει στην Ευρώπη ιδιαίτερα σε τουριστικές περιοχές θα έχουν δει δεκάδες αφίσες με μουσικά σχήματα που εμφανίζονται συνήθως για μια μόνο βραδιά σε κάποιο καφέ, παίζοντας ροκ, ποπ, τζαζ κ.λ.π. Αν αποφασίσεις να δεις κάποιο σχήμα, τότε θα διαπιστώσεις ότι είναι το πολύ δυο άτομα (συνήθως μια κιθάρα και ένας υπολογιστής) που παίζουν και τραγουδούν. 

Αλέξης Κούγιας: Τελικά δεν ήμουν εγώ το πρόβλημα στην Παναχαϊκή, ε;



Ο Αλέξης Κούγιας φεύγει από την Παναχαϊκή και πάει Λάρισα. Μέσα σε 8 μήνες η Παναχαϊκή πάει για... Γ Εθνική και η Λάρισα για Α! Γιατί; Χρειάστηκαν μόνο δυο λεπτά για να περιγράψει ο Αλέξης Κούγιας τι έζησε στην Πάτρα. Μια σύγκριση Πάτρας και Λάρισας απεδείχθη αρκετή. Σε αποκλειστική του συνέντευξη στην έντυπη Μολονότι, λέει:

Απίστευτο κράξιμο στον Κικίλια. Βουλευτής είσαι, όχι μοντέλο ρε;


Απ ότι μαθαίνουμε η συγκεκριμένη εμφάνιση σε συνέντευξη του Βασίλη Κικίλια σε Σαββατιάτικη εφημερίδα δεν πέρασε απαρατήρητη και ασχολίαστη -όχι θετικά φυσικά –  στα γραφεία της Ν.Δ. Κάποιοι στενοί συνεργάτες του Κυριακού Μητσοτάκη  δεν την είδαν με καλό μάτι, και όπως έλεγαν ούτε και του πρόεδρος άρεσε.

«Ρε μ@λ@κα Αγγελάκη πού είσαι; Έχουμε πρόβα»


Ο θάνατος του ανήμερα της Ανάστασης του Κυρίου έκανε πολλούς να ξεσπάσουν σε κλάματα. Πώς σε μια μέρα χαράς έφυγε το γελαστό παιδί; Άραγε τον ήθελε ο Θεός κοντά του για κάποιο λόγο; Και είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι όσοι φέυγουν την ημέρα της Ανάστασης γίνονται άγγελοι δίπλα στον Πανάγαθο;

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...