Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Δραματικές ώρες για την Πέγκυ Ζήνα: Τα δάνεια και η φοροδιαφυγή που την κατέστρεψαν!




Για την οικονομική πίεση που βιώνει και τα δάνεια που χρωστά, όπως όλοι οι Ελληνες, μίλησε η Πέγκυ Ζήνα.

Δείτε πως εργάζονται στο εργοστάσιο που κατασκευάζονται τα iPhone (ΦΩΤΟ)



Μετά από χρόνια κατηγοριών η Apple και η Pegatron ανοίγουν τις πόρτες του εργοστασίου στην Κίνα και μας δείχνουν  πώς λειτουργεί το όλο σύστημα. Ο John Sheu, γνωστός στο εργοστάσιο ως Big John ξεναγεί τον δημοσιογράφο του Bloomberg στις εγκαταστάσεις της Pegatron.

Κοινωνικό πείραμα με άστεγο στην Αθήνα και φινάλε που θα σε κάνει να δακρύσεις

Κοινωνικό πείραμα με άστεγο στην Αθήνα και φινάλε που θα σε κάνει να δακρύσεις

Οι Astathios Pranks Team, δημιουργοί του βίντεο αυτού, αναφέρουν πως σε προηγούμενα βίντεο, ο 'άστεγος' ζητούσε χρήματα για να μπορέσει να αγοράσει φαγητό, όμως ίσως εξαιτίας προκατάληψης οι περισσότεροι θεώρησαν ότι ο πραγματικός λόγος δεν ήταν αυτός. Κάποιες φορές, υπαίτιες για τις πράξεις μας είναι οι προκαταλήψεις μας και οι δικαιολογίες που κρύβουμε πίσω από αυτές. Σε αυτό το βίντεο, ηθελημένα, ζητάει να του προσφέρουν φαγητό σαν βοήθεια αντί για χρήματα."  

Οι διοικούντες του "Αβαντάζ" αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο της νυχτερινής Πάτρας !



Δεν σταματάει ούτε λεπτό να τους ευχαριστεί και να τους ευγνωμονεί για την  αμέριστη υποστήριξή  τους , που όταν βρέθηκε σε μια τόσο δύσκολη φάση της ζωής του , σε πραγματικό αδιέξοδο , τα δύο αδέλφια άπλωσαν αμέσως χέρι βοηθείας .

Ο Ερντογάν προοριζόταν να καθαρίζει σπίτια...




Η δημοσιογράφος Τσίγκντεμ Ακιόλ μελετά εδώ και χρόνια την προσωπικότητα και τη ζωή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Στη Deutsche Welle μίλησε για την πορεία του τούρκου προέδρου αλλά και τη ζωή του πριν γίνει πολιτικός .

Η νέα τηλεφωνική απάτη που χρεώνει τους λογαριασμούς 400 ευρώ!

Η νέα τηλεφωνική απάτη που χρεώνει τους λογαριασμούς 400 ευρώ!

Χωρίς ο πελάτης να κάνει απολύτως τίποτα, βλέπει στο λογαριασμό του να έχει χρεωθεί εκατοντάδες ευρώ...

Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια δεν τελείωσε το Λύκειο




​Το ότι η αγάπη της για το τραγούδι την οδήγησε στο να παρατήσει το σχολείο για  να αφοσιωθεί σ’ αυτό, αποκάλυψε στο περιοδικό «Down Town» η Γωγώ Τσαμπά.

Πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος μιλάει για τον εθισμό του στην κοκαϊνη!




«Κανείς δεν γνώριζε ότι έκανα χρήση»!

Οι 5 μεγάλες αλήθειες της Μεγάλης Παρασκευής

Οι 5 μεγάλες αλήθειες της Μεγάλης Παρασκευής

Η Μεγάλη Εβδομάδα πλησιάζει προς το τέλος της και η αλήθεια είναι πως αν σας πούμε ότι δεν έχουμε μυαλό, καρδιά και στομάχι στραμμένα στο μακελειό που πλησιάζει και το οποίο ακούσει στο όνομα "ψήσου-επιτέλους-αρνάκι-και-θα-σε-κανονίσω-εγώ!".

Γιάννης Τάσσιος : Το πρόωρο τέλος από την Πάτρα και το νέο ξεκίνημα στην ....


Μόλις για μια εβδομάδα , ένα Παρασκευοσάββατο , διήρκεσε η παραμονή του Γιάννη Τάσσιου στην Αχαική πρωτεύουσα και το κέντρο διασκέδασης "Αστέρια" Live. 

Του τα είπε χύμα, δείτε βίντεο - Θερμό επεισόδιο με τον Νίκο Οικονομόπουλο-Πάρκαρε παράνομα, σε διάβαση πεζών και ΑμεΑ.



Η βόλτα του βγήκε ξινή. Ούτε να φανταστεί δεν μπορούσε το τι θα επακολουθούσε όταν θέλησε να πιει ήρεμα έναν καφέ. Μικροεπεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, μεταξύ του γνωστού τραγουδιστή, Νίκου Οικονομόπουλου και ενός δικηγόρου, στην περιοχή της Καλλιθέας.

Η εστεμμένη που είπε «οχι» στις βίζιτες και δουλεύει πόρτα στον Βόλο


Είναι ωραίο να βλέπεις ότι υπάρχουν εξαιρέσεις στους κακώς εννοούμενους κανόνες της εγχώριας μόδας. Και είναι καλύτερο να αναδεικνύεις τις εξαιρέσεις αυτές για να δείξεις σε νέα παιδιά είτε αγόρια είτε κορίτσια ότι το εύκολο δεν είναι πάντα στόχος.

Αυτή και άλλες 6 ερωτήσεις που θα σου κάνουν στο χωριό



Απαντήσεις σε ρητορικά ερωτήματα, για σένα που θα επισκεφτείς την πατρίδα.

ΜΟΝΟ ΕΔΩ ! Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που «κατεβάζει» τον Μάκη Δημάκη στην Αθήνα !



Σε προηγούμενη ανάρτηση από το προσωπικό του blog στο gossip-tv.gr  ο καλός συνάδελφος , Νάσος Γουμενίδης , είχε τονίσει για τον Μάκη Δημάκη : 

O Νότης Σφακιανάκης στην “Πύλη Αξιού” (Video)

O Νότης Σφακιανάκης στην “Πύλη Αξιού” (Video)


Από τις 6 Μαΐου ο Νότης Σφακιανάκης θα εμφανίζεται στην "Πύλη Αξιού" στη Θεσσαλονίκη, κάθε Παρασκευή και Σαββάτο. 

ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ! Πρώτοι γράψαμε για την απόφαση της Πάολα να εγκαταλείψει τις πίστες και να επιστρέψει στο χωριό της - Πως επηρεάζεται η Πάτρα !

Layout 1
Για εξαφάνιση της τραγουδίστριας Πάολα κάνει λόγο η εβδομαδιαία εφημερίδα Spirto στο πρωτοσέλιδό της , αλιεύοντας στοιχεία από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του www.patrasgossipnews.gr . Η τραγουδίστρια ακύρωσε ξαφνικά όλες τις συναυλίες της , συμπεριλαμβάνοντας στην ατζέντα της και την Αχαϊκή πρωτεύουσα , και επέστρεψε στο χωριό της για να κλειστεί στο σπίτι της , γράφει το Spirto που κυκλοφορεί ενώ κάνει λόγο για τους “σκοτεινούς” δρόμους στη ζωή της.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...