Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΜΑ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ....



Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης

66 sites με €170.00 τον μήνα πλήρωνε η ΕΥΔΑΠ

Τα σάιτ και το μηνιαίο διαφημιστικό πλάνο της ΕΥΔΑΠ

Αναφορά για συνάντησή του με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Νίκο Παππά στο μέγαρο Μαξίμου και τον Πρόεδρο της ΕΡΤ κ. Διονύση Τσακνή εντοπίζονται στις χειρόγραφες σημειώσεις του εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» κ. Τάκη Μαυρίκου που κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα των εκβιαστών. Οι συναντήσεις φέρεται να έχουν ζητηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου 2015 (δηλαδή λίγες ημέρες μετά τις εθνικές εκλογές) για την παράδοση επιστολής διαμαρτυρίας, σχετικά τον αποκλεισμό της «Ακρόπολης» από την ανάγνωση του ημερησίου Τύπου από την ΕΡΤ. Ομως παραμένει άγνωστο αν τελικώς αυτά τα ραντεβού πραγματοποιήθηκαν.

Απίστευτος Τσίπρας: Ο λαός μου είπε ρήξη τον Γενάρη και μνημόνιο τον Σεπτέμβρη, εγώ τι να κάνω; (Ξέχασε ότι ο ίδιος ήταν ο αρχιερέας της ρήξης)



Τραγική ήταν η συνέντευξη Τσίπρα στον Χατζηνικολάου στο Star με αποκορύφωμα ότι για όλα φταίει ο... λαός και οι εντολές που (του) δίνει και όχι ο ίδιος που αναγκάζεται να τις εφαρμόζει (!!!).

Κλείστε τις εφημερίδες τους (κουράστηκα να το γράφω)



Πρέπει να είναι τραγικό να εργάζεσαι στον ΔΟΛ, να διαβάζεις πως ο εκδότης σου, ο Σταύρος Ψυχάρης, εκβιάζει την κυβέρνηση Τσίπρα με δημοσιοποίηση των συνομιλιών τους, και εσύ να μην μπορείς να πεις τίποτα.

ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑ!




Γράφει ο apodytiriakias.gr

ΣΚΥΛΟΚΑΒΓΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΙΜΑΛΑΙΩΝ



του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...