Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

"Μπινέδες πολιτικοί της Αυστρίας!"



"Μπινέδες πολιτικοί της Αυστρίας! Ο καγκελάριος Βέρνερ Φάιμαν λαμβάνοντας υπ' όψιν την τελευταία δημοσκόπηση και το 32% του φασίστα Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε, αποφάσισε να γίνει κι αυτός φασίστας! Κρίμα για τον λαό της Αυστρίας που τον "ταϊζουν" με εθνικιστικές προπαγανδιστικές ειδήσεις. Ο Κλέμενς Βέντσελ Λόταρ φον Μέττερνιχ ξαναζει! Ουστ μπινέδες της Ευρώπης!"

Λάκης Λαζόπουλος: Oι μπράβοι του διαδικτύου



Χαρακτηριστική σκηνή, αυτή που συνέβη πάλι στον Πρετεντέρη, με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη.

Στο pay roll της Νέας Δημοκρατίας ο Μαυρίκος με 18.450 ευρώ μηνιαίως



Μία αποκάλυψη που σίγουρα θα συζητηθεί προανήγγειλε η εφημερίδα Παραπολιτικά, μέσω της ιστοσελίδας της. Σε δημοσίευμα που κυκλοφορεί δεσμεύθηκε πως θα δημοσιεύσει έγγραφο που αποδεικνύει πως ο κατηγορούμενος και συλληφθέντας για την υπόθεση δημοσιογράφων - εκβιαστών, Τάκης Μαυρίκος, ήταν στη μισθοδοσία της Νέας Δημοκρατίας με το ποσό 18.450 ευρώ μηνιαίως. Το γεγονός αυτό ήδη -σύμφωνα με το δημοσίευμα- συζητείται, έχοντας προκαλέσει ερωτηματικά για τις σχέσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με το κύκλωμα των εκβιαστών.

Οι πρόσφυγες μόνο φυλακισμένοι θα μείνουν στην Ελλάδα

refugees greece

Οι πρόσφυγες που περπατούν στην εθνική οδό για να φτάσουν στα σύνορα λένε όλη την αλήθεια για τη σημερινή Ελλάδα.

Ο βρώμικος δεν χρειάζεται να αποδείξει κάτι. Απλώς, να απλώσει τα χέρια να σε ακουμπήσει



Του Κώστα Βαξεβάνη

ΥΠΟΠΤΟΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ!




Γράφει ο apodytiriakias.gr :

ΤΡΑΚΑΔΟΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΟΧΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ



«Έχω άρρωστη τη μάνα μου...» έλεγε ο δημοσιογράφος στον πρόεδρο της ομάδας που ξηγιότανε σχετικώς, διαφορετικά δεν υπήρχε περίπτωση να διαβάσει στην αθλητική εφημερίδα... δήλωση δική του. Ούτε να δει δική του φωτογραφία.

ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΟΙ 3 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


Να το πούμε κι αυτό. Οι τρεις εκβιαστές δημοσιογράφοι, πάντα σύμφωνα μ' όσα διαπίστωσε η αστυνομία, δεν πλησίαζαν ιδιώτες. Ιδιωτικές επιχειρήσεις. Την έπεφταν σε άτομα που είχαν πόστο σε κρατικούς, ημικρατικους οργανισμούς.

ΠΟΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ;




Το νέο trent στις συζητήσεις είναι τα κανάλια, οι τηλεοπτικές άδειες, ποιοι θα φύγουν, ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα έρθουν, ο «πόλεμος» του Μαρινάκη με την Γιάννα και τον «Τούρκο» κτλ. κτλ. κτλ... Ο Θεός να μας φυλάει δηλαδή...

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...