Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Εμένα με συμφέρει ο Αλέξης Τσίπρας

tsipras


Ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τη λίστα Μπόργιανς, άφησε υπόνοιες για Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής επειδή η κυβέρνηση Σαμαρά δεν συνεργάστηκε με τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία για να εντοπίσει Έλληνες φοροφυγάδες.

Απίστευτο, υπάρχουν στην Ελλάδα δημοσιογράφοι και ΜΜΕ που εκβιάζουνΟ εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη» και δυο δημοσιογράφοι φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση εκβιασμών πολιτικών και επιχειρηματιών.

Ο Ψυχάρης παραδίδει στον Μπόμπολα το MEGA;Φήμες για παράταση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου…

Πρέπει να κλείσω, μου τηλεφωνεί ο Τσίπρας!
«Μισό λεπτό είναι ο πρωθυπουργός στο τηλέφωνο. Πρέπει να διακόψω»!  

Η απάντηση του Βαξεβάνη στον Μητσοτάκη: Κυριάκο, ρώτα τον πατέρα σου…

Η απάντηση του Βαξεβάνη στον Μητσοτάκη: Κυριάκο, ρώτα τον πατέρα σου…

Ο Κώστας Βαξεβάνης με κείμενό του στην ιστοσελίδα του, το κουτί της Πανδώρας, απάντησε στα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με τα δημοσιεύματα του HOT DOC για το πόθεν έσχες του προέδρου της ΝΔ.

Αυτά είναι τα ΜΜΕ που εμπλέκονται στην υπόθεση των εκβιασμών – Τι δείχνουν οι συνομιλίεςΣτο φως της δημοσιότητας έρχονται τα στοιχεία της δικογραφίας μετά την σύλληψη του εκδότη Παν.Μαυρίκου και των δημοσιογράφων Παν.Μουσσά και Χρ.Φράγκου, τα οποία εμπλέκουν σειρά ΜΜΕ και δημοσιογράφων στο κύκλωμα εκβιασμών.

Το Εκβιαστών βλέπει «Γιάννη» και όχι ΠαπαγιάννηΔιαβιβαστικό με… εξισώσεις συνθέτει το Τμήμα Εκβιαστών στην υπόθεση των δημοσιογράφων που διώκονται για εκβιασμούς, βάζοντας έναν άγνωστο Χ ανάμεσα σε επώνυμους κατηγορούμενους ή μη. Συγκεκριμένα, στην έκθεση εξέτασης του κατηγορούμενου Χρήστου Φράγκου, αν και όλα τα πρόσωπα που αναφέρονται σε αυτήν αποσαφηνίζεται πλήρως ποιοι είναι και τι Μέσα έχουν, υπάρχει και ο άγνωστος «Γιάννης».

Θέμης Αδαμαντίδης: Ο τελευταίος των μεγάλων αντί-σταρ του πενταγράμμου

Η καθαρή ματιά και οι μετρημένες λέξεις είναι η πραγματική κληρονομιά που αφήνει πίσω του ο τελευταίος τεράστιος αντί-σταρ του ελληνικού ...