Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Δεν κέρδισε μόνον ο Κυριάκος Μητσοτάκης



Δεν ξεκαθαρίζει η «ταυτότητα» της Νέας Δημοκρατίας, ξεκαθαρίζει ίσως, ωστόσο, η ατζέντα της. Δεν θα είναι πια τόσο στο προσκήνιο μια λαϊκιστική Δεξιά που θόλωνε τη σκληρή νεοφιλελεύθερη γραμμή με λαϊκιστική ρητορική, που ούτε ο Αντώνης Σαμαράς θα μπορούσε να είχε απαρνηθεί ούτε, βεβαίως, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Κι εδώ είναι που φαίνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι ο μόνος κερδισμένος...

«Εσένα μ@@@ θα σου γ@@ τον Χ@@@@»!

Κατίδης

Σάλος έχει προκληθεί μετά το περιστατικό βίας σε ερασιτεχνικό αγώνα στην Πέλλα, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κατίδη.

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος: "Από τη νέα ηγεσία εξαρτάται... η εμπιστοσύνη μας προς αυτήν"




Μετά την μεγάλη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη , με ανατροπή στον β γύρο , και την ανάδειξη του στην Προεδρία της ΝΔ , ο Πολιτευτής Αχαίας - δημοσιογράφος , Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος , έκανε την εξής δήλωση : 

Φτηνιάρικη κατευθυνόμενη δημοσιογραφία…




Δεν έχουμε καμιά διάθεση να στηρίξουμε την Ζωή Κωνσταντοπούλου και αρκετές φορές της έχουμε ασκήσει κριτική από τον ιστότοπο μας.

Η ειδική μεταχείριση βλάπτει σοβαρά τη δημοσιογραφία




Την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος(;) που έχει δημιουργηθεί με τον αποκλεισμό(;) των δημοσιογράφων από τα μουσεία και τους χώρους πολιτισμού ζητεί η ΕΣΗΕΑ με επιστολές της προς τον υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Μένουμε Βουλγαρία

Vasilis Papakonstantinou

Σάλος έχει ξεσπάσει στο προτεκτοράτο μετά την αποκάλυψη πως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου πληρώθηκε μέσω Βουλγαρίας, για συναυλία που έδωσε στην Ξάνθη, αν και αυτό δεν είναι παράνομο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρνει την ελπίδα

drakoules

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, και αυτό είναι πολύ θετικό, αφού όσοι Έλληνες ήταν αναποφάσιστοι για το αν πρέπει να εγκαταλείψουν την χώρα, το πήραν πια οριστικά απόφαση πως δεν υπάρχει καμιά ελπίδα για την Ελλάδα.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.


Πωλείται "καθαρό" το Alter - Στήνεται η Real TV


Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την εξαγορά του καναλιού .

Τρέχει και δεν φτάνει ο Τσίπρας για το... χρέος




Διεθνής εκστρατεία για αξιολόγηση και ελάφρυνση του χρέους

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...