Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Ετοιμάζεται μεταγραφή-βόμβα - Δείτε τον πασίγνωστο δημοσιογράφο που θα ηγηθεί στο Patranews.gr



Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του σταθερά ανοδικού πατρινού πόρταλ βρίσκεται ο Γιάννης Λοβέρδος , όπως αναφέρουν πηγές στο "Tsipas Hlias blog" .

Έχοντας σκαρφαλώσει στην θέση 439 του Alexa.com , όπως προκύπτει από τις μετρήσεις της έγκυρης αμερικανικής πλατφόρμας , το patranews.gr βρίσκεται μια ανάσα από το μεγάλο μιντιακό deal . Σε γνωστό στέκι της Βούλας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Πατρινού επιχειρηματία , Θεόδωρου Θεοδωρόπουλου, μαζί με το συνεταίρο του Θανάση Οικονόμου και τον έγκριτο δημοσιογράφο με πανελλαδικό κύρος , διευθετώντας τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την οριστική συμφωνία . 

Ο Γιάννης Λοβέρδος γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε στο Κολλέγιο Αθηνών και στη Νομική Σχολή της Αθήνας . Είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος, με πέρασμα και από το Mega-λο κανάλι , ενώ σήμερα διατελεί διευθυντής στην εφημερίδα Βραδυνή της Κυριακής και σύμβουλος έκδοσης της οικονομοπολιτικής εφημερίδας Αξία . Επίσης , είναι και παρουσιαστής Ειδήσεων στο Blue Sky. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...