Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

"Βόμβα" έτοιμη να εκραγεί η Αθηνά Πολίτη - Το εγχείρημα και η κατάκτηση της κορυφής


Στην πιο δημιουργική , ώριμη και ανοδική φάση της ζωής της δείχνει να βρίσκεται η Αθηνά Πολίτη . 

Η ελαφρολαική τραγουδίστρια με καταγωγή από την λεβεντογέννα Κρήτη , που τον φετινό χειμώνα κατάφερε να ακουστεί σε ολόκληρη την νυχτερινή Αθήνα μέσω των πειστικών της εμφανίσεων στο κέντρο Caramela , παράλληλα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέο τραγούδι . Από το φωτογραφικό υλικό που η ίδια ανέβασε στα social media και αλιεύσαμε , αντικρίσαμε στο στούντιο την εκρηκτική μούσα των παπαράτσι . Στόχος της πολλά υποσχόμενης και λαμπερής Αθηνάς Πολίτη , η οποία βλέπει το όνομα της να αναρριχάται προς τα ανώτερα κλιμάκια των λαϊκού ρεπερτορίου και του εγχώριου lifestyle , είναι το επόμενο σκαλοπάτι της καριέρας της . Κι αν το προηγούμενο κομμάτι της με τίτλο "Ναι" κέρδισε την προτίμηση του κοινού και μια μόνιμη θέση στο playlist των ραδιοφωνικών σταθμών , το επόμενο δείγμα δείχνει ικανό να την εκτοξεύσει στην κορυφή . Το γεγονός ότι το νέο μουσικό δημιούργημα θα έχει την υπογραφή δύο εκ των πιο γνωστών και πετυχημένων συνθετών , μεγιστοποιεί την πρόβλεψη μας !

Σύντομα θα σας έχω νεότερα για την ευχάριστη κατά πολλούς φετινή έκπληξη στα καλλιτεχνικά δρώμενα , όπως και για το καλοκαιρινό τουρνέ που θα την απολαύσουμε δίπλα σε μεγάλο όνομα της πίστας . Το δεδομένο είναι πως οι κρούσεις είναι δεκάδες προς την Αθηνά Πολίτη , η οποία με ώριμη σκέψη και καθαρό μυαλό θα αποφασίσει για την καλύτερη δυνατή επιλογή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...