Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΘΑ «ΣΚΥΨΕΙ» ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ



Είμαι περήφανος για τον πρωθυπουργό μου Αλέξη Τσίπρα. Δικός μου είναι, άσχετο αν τον ψήφισα, αν δεν τον ψήφισα. Δημοκρατία έχουμε στην Ελλάδα κι εγώ ως συνεπής και σωστός δημοκράτης τον αναγνωρίζω ως πρωθυπουργό «μου», είτε τον ψήφισα, είτε όχι. Και έλεγα ότι αισθάνομαι για πρώτη φορά εθνικά υπερήφανος. Γιατί ο Τσίπρας δεν έχει σταματήσει να πηδάει τους ξένους.


Όχι τον ελληνικό λαό, αλλά την Μέρκελ πρώτη απ' όλους. Τον Σόιμπλε, κι αυτός την πούτσισε από τον πρωθυπουργό μας. Ο Ωλάντ, ο Ομπάμα, ο Ερντογάν, η Κριστίν Λαγκάρντ, ο Ντάισελμπλουμ. Όλοι, σου λέω, περάσανε από το πολιτικό κρεβάτι του Τσίπρα. Όλους πολιτικά τους μαστίγωσε.


Δεν γλυτώνει ούτε ο βαρύμαγκας ο Βλαδίμηρος Πούτιν. Θα τις αρπάξει κι αυτός αν ζητήσει κάτι, αν προτείνει κάτι που ειναι κόντρα στα συμφέροντα της Ελλαδάρας ομαδάρας. Παρασκευή με Σάββατο αναμένεται να κάνει πάλι επίσκεψη στο Άγιον Όρος ο Βλάντο. Μην ασχολήσαι τι προβλέπει το πρόγραμμά του. Οι κινήσεις, παρασκηνιακές και διπλωματικές, έχουν ήδη γίνει προκειμένου η Ρωσία για μια φορά ακόμα να κάνει νταραβέρι με την Ελλάδα.

Διαπλανητική δύναμη η Ρωσία, ασήμαντη η Ελλάδα. Άσχετο. Και ο Πούτιν θα φάει τη ψωλιά του από τον Τσίπρα. Να μάθει κι αυτός ότι ο πρωθυπουργός μας είναι αριστερός. Άρα, δεν κωλώνει. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δεν λαμογιάρει όπως όλοι οι προηγούμενοι κομματάρχες και μαγαζάτορες.

πηγή : apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...