Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Ο Ψυχάρης παραδίδει στον Μπόμπολα το MEGA;



Φήμες για παράταση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου…


Δεν αποκλείεται, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει σχετική πρόβλεψη, να βρεθεί κάποιος τρόπος ώστε να παραταθεί για ένα μικρό διάστημα η διαδικασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου του MEGA που επισήμως ολοκληρώνεται την 1η Μαρτίου. Αυτό τουλάχιστον φημολογείται τις τελευταίες ώρες από την πλευρά της Μεσογείων, δεδομένου ότι κανείς δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει, ποιοι από τους μεγαλομετόχους του καναλιού και με ποιον τρόπο θα συμμετάσχουν στην ΑΜΚ που έχει ανακοινωθεί…  Το κανάλι βρίσκεται σε μια εξαιρετικά κομβική στιγμή της ιστορίας του εν όψει μάλιστα και της αδειοδότησης, αφού μέσα στις συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν αναμένεται να προκηρυχθεί ο διεθνής διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες.

Παράλληλα η άσκηση δίωξης στον Σταύρο Ψυχάρη για τα προσωπικά του δάνεια, καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την εξίσωση για τον αν τελικά θα συμμετάσχει ή όχι… Ενώ η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι από τη συντονισμένη επίθεση που δέχεται σε όλα τα επίπεδα η κυβέρνηση από τους καναλάρχες.

Μέσα σε αυτό το κλίμα είναι αδύνατον κανείς να μιλήσει με βεβαιότητες… Για αυτό περισσεύουν τα σενάρια και οι εικασίες… Τα περισσότερα εκ των οποίων συγκλίνουν στο ότι ο Σταύρος Ψυχάρης δεν θα συμμετάσχει τελικά στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, θα παραμείνει όμως στο μετοχικό σχήμα του καναλιού με μειωμένο πια ποσοστό… Και ο έλεγχος του σταθμού θα περάσει ξανά στην οικογένεια Μπόμπολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...