Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Βουκολική παρέμβαση Γεροβασίλη στο MEGA

Γεροβασίλη - Ψυχάρης

Ή αλλιώς περασμένα ξεχασμένα (μηνύσεις και απαγορεύσεις)

Πόλεμο στην Google κήρυξε ο Σταύρος* (lol)

Πόλεμο στην Google κήρυξε ο Σταύρος* (lol)

Η παρωδία μονταζιέρα* του Ποταμιού

Τσίπρας! «Περιμένουν οι επενδυτές για τις τηλεοπτικές άδειες»

Κουβαράς - Κεχαγιά - Σκουρής

…Και οι δημοσιογράφοι το άφησαν να περάσει σαν να μην ειπώθηκε ποτέ!

Πως έγινε η επιλογή των «τριών»...




Πολλοί αναρωτήθηκαν, πως, έγινε η επιλογή των τριών δημοσιογράφων (Σκουρή, Κεχαγιά και Κουβαρά) για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΕΡΤ.

Ο Αλέξης που έγινε Αλέκος




Μεταξύ κατεργαραίων δεν υπάρχει μόνον ειλικρίνεια. Υπάρχουν και άγραφοι κανόνες. Κάποτε ένας φίλος βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να τον πιάσει σχεδόν στα πράσα η κοπέλα του με άλλη. Στο μίνι συμβούλιο που ακολούθησε μεταξύ των ανδρών της παρέας η «κόκκινη γραμμή» ήταν κοινή: Ποτέ μα ποτέ και για κανέναν απολύτως λόγο μην το παραδεχθείς μπροστά της.

Κύριε μου έχω εδώ για σας μισό εκατομμύριο...


Μια απόπειρα δημοσιογραφικής δωροδοκίας από τα χρυσά χρόνια του οικονομικού ρεπορτάζ

Παρασκήνιο. Σάλος. Δεν υπογράφουν νέες μειώσεις στο STAR



Χαμός επικρατεί ακόμα στο Star από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν νέες μειώσεις για το τεχνικό τμήμα. Μπορεί οι τεχνικοί του καναλιού να προχώρησαν σε αναστολή των κινητοποιήσεων, όμως το επόμενο τους βήμα, το οποίο αποφάσισαν στην συνέλευση που έκαναν είναι η προσφυγή στην ΟΜΕΔ (Οργανισμός Μεσολάβησης και Διαιτησίας) καθώς αρνούνται  να υπογράψουν τις νέες μειώσεις μισθών.

Ο Τσίπρας σε ρόλο... Καίσαρα




Στην χθεσινή του συνέντευξη αναλώθηκε μόνο στα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την παραμονή του στην εξουσία.

Επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί στη λίστα Μπόργιανς, με μεγάλες καταθέσεις στην Ελβετία



Πραγματική βόμβα στη δημόσια ζωή της χώρας θα αποτελέσει η δημοσιοποίηση της λίστας Μπόργιανς με τα ονόματα  10.588 Ελλήνων μεγαλοκαταθετών  στην ελβετική τράπεζα UBS.  Στη λίστα που παραδόθηκε σε ψηφιακή μορφή στις ελληνικές αρχές από τη φορολογική γιοίκηση του  γερμανικού κρατιδίου Ρηνανίας-Βεστφαλίας, περιλαμβάνονται επιχειρηματίες με χρεοκοπημένες επιχειρήσεις,εφοπλιστές και  βιομήχανοι με ισχυρές πολιτικές διασυνδέσεις, σύζυγοι, παιδιά και συγγενείς πολιτικών, καθώς και ελάχιστοι μεγαλοδημοσιογράφοι και τηλεστάρ.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...