Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Αυτογκουγκλάρομαι για να υπάρχω




Κάθε δυο-τρεις μέρες αυτογκουγκλάρομαι. Και στα ελληνικά και στα λατινικά. Δεν ξέρω αν το κάνουν όλοι, αλλά εγώ το κάνω. Έχω μια αγωνία για το ηλεκτρονικό μου ίχνος. Αν μεγαλώνει ή αν σβήνει σιγά-σιγά όσο περνάει ο χρόνος. Αισθάνομαι κάπως ότι όλη μου η ύπαρξη θα είναι τελικά μια περίληψη από λινκ. Ώς τώρα έχω: κάτι απειλές από την Χρυσή Αυγή για ένα άρθρο μου στην Καθημερινή στο οποίο ζητούσα να αποκλειστεί από τη δημόσια σφαίρα, έναν τσακωμό με τον Θεόδωρο Πάγκαλο για άλλο κείμενο στην «Κ», μια αποκάλυψη για τον Γιάνη Βαρουφάκη, δύο-τρεις συνεντεύξεις με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τον Μπαν Κι μουν και τον Τομά Πικετί, μερικά υβριστικά σχόλια σε εθνικιστικά μπλογκ και αρκετά ειρωνικά σχόλια για ορισμένα άρθρα μου κατά του σεξισμού .

Τα άβαταρ συντάκτες και η μελαγχολία της Δημοσιογραφίας




Γράφει ο Δημήτρης Ν. Μανιάτης

Tι ακριβώς διαφημίζουν οι τράπεζες;




Θα σου φαινόταν λογικό να έβλεπες συνεχείς διαφημίσεις μιας επιχείρησης που όταν πήγαινες στο μαγαζί της δεν θα είχε να σου προσφέρει ούτε το 1/10 των προϊόντων της; 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΑΔΙΟ ΕΝΑ - ΔΕΥΤΕΡΑ !

Σήμερα η Πάτρα μας γιορτάζει τον πολιούχο της , τον Άγιο Αντρέα....Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο που γιορτάζει και ιδιαιτέρως σε όλους τους πατρινούς όπου κ αν βρίσκονται !!!


ΔΕΙΤΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΩΤΟ: Ποιοι προσκύνησαν σήμερα στον Πολιούχο της Πάτρας


Με Δοξολογία που ετελέσθη  στις 11.00 π.μ , παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, κορυφώνονται σήμερα οι θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου της Πάτρας Αποστόλου Ανδρέα.

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου, την Κυβέρνηση εκπροσώπησε  η αχαιή αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου. Παρίστανται  επίσης η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και ο Βασίλης Λεβέντης.  Επίσης  οι υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ  Απόστολος Τζιτζικώστας, και Αδωνις Γεωργιάδης!
Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου, ο α΄ επιλαχών βουλευτής Αχαΐας των ΑΝΕΛ, Γιάννης Λαϊνιώτης, εκπροσώπησε  το Κίνημα και την πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, στις λατρευτικές εκδηλώσεις για την εορτή του Πολιούχου. Παρών και ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος.


Η δικαίωση του Κώστα Μπερτάκη : Teatro - Πύλη Αξιού πρωταγωνιστούν. Το στοίχημα στο Fantasia


Οι προτάσεις για την νυχτερινή Αθήνα και την Θεσσαλονίκη φέτος έχουν την σφραγίδα του Κώστα Μπερτάκη που με πολύ καλούς συνεργάτες και όλο του το επιτελείο έχει στήσει έναν μηχανισμό απίστευτο που κάνει όλα του τα σχήματα να πρωταγωνιστούν.

Το ήξερες; Πώς βγήκε η λέξη «σκυλάδικο»;


Είναι πολύ πιθανό όλοι αυτοί να μην εννοούν το ίδιο ακριβώς πράγμα, γνωρίζουν πάντως όλοι καλά για τι μιλάνε. Για το επαρχιακό ή παρακμιακό μπουζουξίδικο τρίτης κατηγορίας, που ο σύγχρονος περιπαικτικός λόγος αποκαλεί πια «γαβγάδικο»

ΠΑΤΡΑ: Αυτό είναι το κατάστημα που ανοίγει ο Γιάννης Κόκκαλης στην Αράτου


Στις αρχές του μήνα Δεκέμβρη και επί της Αράτου 5 , το "La Brasserie" θα ανοίξει για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό της Πάτρας , με τον Γιάννη Κόκκαλη να χρεώνεται την επιχειρηματική επένδυση .


ΠΑΤΡΑ : "Θέμα τιμής" η επίσκεψη του ΤΖΙΤΖΙ στο "Bodegas" - ΦΩΤΟ !



Σημερινή καλεσμένη στην διαδικτυακή συχνότητα του Ράδιο Ένα και την εκπομπή , "Της νύχτας τα καμώματα" , είναι μια καλλιτεχνική παρουσία από την όμορφη Θεσσαλονίκη . 

Εβίτα , καλησπέρα .

1) Τελικά , ποιο είναι το μυστικό της συγκεκριμένης πόλης και όλα τα "μεγάλα" ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής κάνουν τα πρώτα του βήμα , τραγουδιστικά βήματα , από το Βορρά ?

2) Από μια ματιά που έριξαν στο βιογραφικό σου , η πρώτη εμφάνιση σε μεγάλη πίστα έγινε δίπλα στα ΑΣΤΕΡΙΑ Live , στο πλευρό του Ζαφείρη Μελά και του Σταύρου Φωτειάδη .. 

3) Οι σπουδές που έχεις πραγματοποιήσει στο πιάνο και την αρμονία , σου έχουν ανοίξει μέχρι σήμερα πόρτες , ή το όλο "σύστημα" λειτουργεί με άλλους κώδικες ?

4) Πρόσφατα βρέθηκες στην Αθήνα για δύο - τρεις εμφανίσεις και απέσπασες πολύ θετικές κριτικές . Την προοπτική να σε δούμε μόνιμα σε κάποιο νυχτερινό κέντρο πότε το υπολογίζεις ?

5) Οι σημερινές συγκυρίες που έχουν διαμορφωθεί στο χώρο που εσύ δραστηριοποίσαι , καθιστούν πιο δύσκολο για ένα νέο παιδί , όπως είσαι εσύ τώρα , να κάνει την καριέρα που έχει ονειρευτεί ?

6) Στο χώρο αυτό , σπουδαιότερο ρόλο παίζει η εξωτερική εμφάνιση η απλά η καλή φωνή ?

7) Εβίτα , τελικά το κάπνιζα πότε θα το κόψεις ?

8) Μιας και  γνωρίζω ότι είσαι πολύ καλή μαγείρισα , πιο είναι το σπεσιαλιτέ σου ?

9) Το μέλλον σου στο τραγούδι , τι εύχεσαι να σου επιφυλάσει ?






Θυμόσαστε τον Κώστα Πάσσαρη; Δείτε πώς είναι σήμερα



Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια απο την εποχή που το όνομα του φιγούραρε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Ένας παραβατικός κρατούμενος με το όνμα Κώστας Πάσαρης έμπαινε στη ζωή μας. Αιτία; O Πάσσαρης την ημέρα της μεταγωγής του έχει συμπληρώσει περίπου ένα χρόνο συνεχόμενου εγκλεισμού και το «ποινικό» ιστορικό του δεν τον κατατάσσει σε καμία περίπτωση στην κατηγορία των ακίνδυνων κρατουμένων. 

Ο σουλτάνος στο Αιγαίο με τις ευλογίες Τσίπρα



Η εθελόδουλη στρατηγική που ακολουθεί ο κ. Τσιπρας έναντι των Γερμανών οδήγησε στην πλήρη παντοκρατορία των Τούρκων στο Αιγαίο και στην Ε.Ε. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...