Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

H Αλβανία δείχνει το δρόμο: Τί ισχύει με τη φορολογία για τις επιχειρήσεις

H Αλβανία δείχνει το δρόμο: Τί ισχύει με τη φορολογία για τις επιχειρήσεις
«Όλες οι επιχειρήσεις με ετήσιο τζίρο έως 36.400 ευρώ (0-50 εκατ. λεκ) δεν θα πληρώνουν φόρο» εξήγγειλε ο Αλβανός πρωθυπουργός
Μηδενική είναι πλέον η φορολογία στην Αλβανία για τις μικρές επιχειρήσεις, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Έντι Ράμα μετά από πρόσφατη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους μικρών επιχειρήσεων.

«Όλες οι επιχειρήσεις με ετήσιο τζίρο έως 36.400 ευρώ (0-50 εκατ. λεκ) δεν θα πληρώνουν φόρο» εξήγγειλε ο Αλβανός πρωθυπουργός.
Αντίθετα θα εξακολουθούν να υπάγονται σε καθεστώς ΦΠΑ οι επιχειρήσεις με ετήσια έσοδα από 36.400 έως 58.200 ευρώ, για τις οποίες, όμως, θα μειωθεί η φορολόγηση των κερδών από 7,5% σε 5%.
Όπως είπε ο Ράμα η φορολογική διοίκηση στην Αλβανία θα κινηθεί σε μια πιο σύγχρονη και φιλική κατεύθυνση προς τους φορολογουμένους ακολουθώντας το παράδειγμα όσων εφαρμόζονται στις σύγχρονες ευρωπαϊκές χώρες.

Απίστευτη ανατροπή: Ζωντανοί οι Ρώσοι πιλότοι του μαχητικού, λένε οι Τούρκοι!

Απίστευτη ανατροπή: Ζωντανοί οι Ρώσοι πιλότοι του μαχητικού, λένε οι Τούρκοι!
Αν και όλες οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι είχαν χάσει τη ζωή τους οι δύο πιλότοι του ρωσικού μαχητικού που καταρρίφθηκε, πηγές από την Τουρκία ανατρέπουν αυτή την πεποίθηση.
Τούρκος κυβερνητικός αξιωματούχος δήλωσε στο Reuters ότι εκτιμάται πως οι δύο πιλότοι είναι ακόμη ζωντανοί και γίνονται προσπάθειες για να τους απελευθερώσουν οι Σύροι αντάρτες.
«Οι μονάδες μας, που έλαβαν την πληροφορία ότι οι δύο πιλότοι είναι ζωντανοί, προσπαθούν να τους πάρουν με ασφάλεια από τους αντάρτες», ανέφερε ο αξιωματούχος. Αξίζει να σημειωθεί ότι αντάρτες ανακοίνωσαν λίγες ώρες μετά από την κατάρριψη ότι οι ίδιοι σκότωσαν τους δύο πιλότους.

πηγη: iefimerida.gr

Οι δημοσιογράφοι των ΝΕΩΝ απείλησαν να μη βγάλουν σαββατιάτικο φύλλο


…Αποκλιμάκωση μετά την ανακοίνωση ότι θα πληρωθούν στις 30 του μηνός

Σε ετοιμότητα στον ΔΟΛ σε περίπτωση που ο Ψυχάρης βάλει χρήματα στο MEGA



Δεν υπάρχει όμως τέτοιο θέμα όσο το τοπίο παραμένει θολό

Επίθεση ΣΚΑΙ σε MEGA

Παπαχελάς - Κοσιώνη - Μπάμπης - Μπογδάνος


Στόχος η αρπαγή του κοινού του .

Το πρώτο debate (της ντροπής)...




Το απόλυτο "ξεκατίνιασμα" - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Μόνο εδώ. Οριστική η ρήξη με το «Ε». Έτοιμη η Μελέτη για τον Σκαϊ


Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στο Ε τις επόμενες ημέρες. Το #Hashtag της Ελεονώρας Μελέτη με θέμα την τηλεόραση όχι μόνο τις χάρισε ικανοποιητικά  νούμερα τηλεθέασης άλλα έριξε γέφυρες και με τον Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωση του ΣΚΑΪ Σταμάτη Μαλέλη με τον οποίο οι σχέσεις είχαν «παγώσει» το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Άρχισε το ξεκατίνιασμα στη ΝΔ




Εικόνα ντροπής παρουσιάζει η ΝΔ με τους υποψήφιους να σπαραζονται και να πετούν λάσπη ο ένας στον άλλον. Εχθές στην εκπομπή του Χατζηνικολαου ξεκατινιαστηκαν ο Μειμαρακης με τον Άδωνι δίνοντας προς τα έξω μια άθλια εικόνα ανθρώπων που θέλουν να κυβερνήσουν τη χώρα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...