Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Σκλήρυνε ξαφνικά (πολύ) η Δημοκρατία του Φιλιππάκη! Τι την τσίμπησε;


Και ξαφνικά η «Δημοκρατία» σκλήρυνε. Σκλήρυνε πολύ. Και η τρομολαγνεία της ξεπέρασε εκείνη που εξακοντιζόταν από τα «Νέα» και το «Βήμα» στις μέρες της Μεγάλης Επίθεσης κατά της Ενημέρωσης .

Γιατί ο Αλαφούζος χάνει συνεχώς (παντού και πάντα) από τον Μαρινάκη




ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΣΑΪΤ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ (ΚΑΙ) ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ .

Κανάλι στην Κύπρο από τον Κοντομηνά




Μετά το επιτυχημένο εγχείρημα του ελληνικού Alpha, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς επεκτείνει τη μιντιακή του δραστηριότητα και στην Κύπρο. Επειτα από ενέργειες που διήρκεσαν αρκετά μεγάλο διάστημα, την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της στήλης, το ΕΣΡ της Κύπρου άναψε το πράσινο φως για τη λειτουργία του Alpha στη Μεγαλόνησο. Υστερα από αυτή την εξέλιξη, έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για την κατάρτιση ενός ανταγωνιστικού (τοπικού) προγράμματος.

Oταν 15 Τούρκοι προσπάθησαν να βιάσουν τον Χαρδαβέλλα!..




...αλλά τελικά ήταν Κούρδοι και γλίτωσε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποια είναι η εταιρεία που τίναξε στον αέρα τη ΝΔ


Είχε όλες τις δουλειές του Μαξίμου και της Συγγρού επί αρχηγίας Αντώνη Σαμαρά .

Τι σόι ενημέρωση προσφέρει τελικά ο Σκάι;




Δεν χρειάζεται να απαντήσετε, ρητορικό είναι το ερώτημα του τίτλου, ξέρουμε όλοι πολύ καλά την «ενημέρωση» και του ραδιοσταθμού και του καναλιού του Φαλήρου. 

Αυτοί είναι οι νέοι μισθοί-κρίσης που προσφέρουν οι τζιχαντιστές σε όσους πολεμούν μαζί τους

Αυτοί είναι οι νέοι μισθοί-κρίσης που προσφέρουν οι τζιχαντιστές σε όσους πολεμούν μαζί τους

Τους νέους... επικαιροποιημένους μισθούς που προσφέρουν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στα νέα μέλη τους αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα Bild.

ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ: Από εδώ τσακίζει ο Πούτιν τους τζιχαντιστές! (PHOTOS)

ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ: Από εδώ τσακίζει ο Πούτιν τους τζιχαντιστές! (PHOTOS)
Από μια τεράστια «αίθουσα πολέμου», που βρίσκεται στη Μόσχα, παρακολουθεί αυτοπροσώπως τις καθημερινές επιθέσεις των δυνάμεων της Ρωσίας κατά του Ισλαμικού Κράτους.
Σειρές από πανομοιότυπα γραφεία στο ισόγειο, όπου στρατιωτικοί συντονίζουν τις οργανωμένες επιθέσεις της Ρωσίας σε στόχους του Ισλαμικού Κράτους. Αυτός ο χώρος προορίζεται επίσης και για τους εκατοντάδες αναλυτές, οι οποίοι παρακολουθούν τις εξελίξεις στη ζώνη των συγκρούσεων.
Στο κέντρο του πρώτου ορόφου κάθεται ο ίδιος ο Πούτιν, μαζί με τους πιο έμπιστους στρατιωτικούς συμβούλους του, σχεδιάζοντας τις επιχειρήσεις κατά των τζιχαντιστών.
πηγη: newsbomb.gr

Παραιτείται ο Μεϊμαράκης! Μάθετε ποιος αναλαμβάνει πρόεδρος




Στην παραίτησή του από μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ προσανατολίζεται κατά πληροφορίες ο Ευ. Μεϊμαράκης.

Φλαμής και Καλλίτση "στριμώχτηκαν" για το ίδιο πλάνο !

flamis kalitsi

Που να χωρέσει η τρύπα που είχε δημιουργηθεί στο μοιραίο σπίτι της Λευκάδας δύο δημοσιογράφους των οποίων τα δελτία ειδήσεων ξεκινούν… την ίδια ώρα και έπρεπε να μεταδώσουν ζωντανά το ρεπορτάζ τους; Έτσι «στριμώχτηκαν» Κωνσταντίνος Φλαμής(Antenna) και Ελίζα Καλλίτση (Mega) παίρνοντας ρίσκο για το αποτέλεσμα της δουλειάς τους!

Μόνο εδώ. Η συγκλονιστική προφητεία του Παϊσιου για την Ελλάδα


Το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στα βιβλία που διαβάζω είναι και κάποια με κύριο θέμα τον Άγιο Παϊσιο. Οι προφητείες και οι απόψεις του συγκεκριμένου μοναχού για πολύ κόσμο αποτελούν παρακαταθήκες για το μέλλον.

Η ομερτά της ΝΔ




Τελικά το συμπέρασμα από το φιάσκο της Κυριακής είναι ένα: Στη ΝΔ, οι περισσότεροι φοβούνται τις εκλογές! Ξεκάθαρα πράγματα. Κάποιοι δεν θέλουν να αλλάξει χέρια η ΝΔ και βεβαίως δεν θέλουν να χάσουν τις καρέκλες που εδώ και χρόνια έχουν πιάσει.

Πρώτος ο Τζιτζικώστας στις εκλογές που δεν έγιναν

Πρώτος ο Τζιτζικώστας στις εκλογές που δεν έγιναν

Για όση ώρα λειτούργησε το σύστημα, σε όσες περιοχές, και με όσους ψηφοφόρους προσήλθαν στις σημερινές εκλογές για την αρχηγεία της Νέας Δημοκρατίας, πρόλαβαν να καταγραφούν κάποια αποτελέσματα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...