Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Ο Μπόμπολας έκλεισε εφημερίδα του σε διάστημα μικρότερο του μήνα!


ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ «ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ»  - ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ο ΠΗΓΑΣΟΣ;

ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗ G20: Οι τζιχαντιστές χρηματοδοτούνται από 40 κράτη

attaleia_g20_putin

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμιρ Πούτιν, ανέφερε σε δημοσιογράφους ότι παρουσίασε στους υπόλοιπους ηγέτες των G20, στοιχεία της ρωσικής αντικατασκοπίας, σύμφωνα με τα οποία, οι τζιχαντιστές χρηματοδοτούνται από 40 κράτη.

Tο μάρκετινγκ της τρομο-ψυχοπονιάς



ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ,  ΤΟ ΣΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ

Η ομιλία του Πούτιν που συγκλόνισε τον πλανήτη: «Ποιος διάολο εξόπλισε το ISIS;» (VIDEO)




Ο Βλαντιμίρ Πούτιν απευθυνόμενος σε Αμερικανούς δημοσιογράφους ζήτησε να μάθει (ρητορικό βέβαια ήταν το ερώτημα) ποιος εξόπλισε το Ισλαμικό Κράτος, ποιος έχει συμφέροντα από όλα αυτά που λαμβάνουν χώρα εδώ και τέσσερα και πλέον χρόνια στη Συρία και τα οποία οδήγησαν στον θάνατο τουλάχιστον 240.000 ανθρώπων και στον εκτοπισμό εκατομμυρίων Σύρων και γιατί θα πρέπει οι ΗΠΑ να έχουν πάντα ως οδηγό τους τα δικά τους συμφέροντα αγνοώντας τα εθνικά συμφέροντα άλλων χωρών, καθώς και την ανεξαρτησία τους.

Βάζουν λουκέτο και στην ενημέρωση!..



Η κυβέρνηση με πρόσχημα δήθεν τα διάφορα "προαπαιτούμενα" των δανειστών, ετοιμάζεται να βάλει λουκέτο στην ΕΣΗΕΑ, στην ΠΟΕΣΥ και σε όλες τις Δημοσιογραφικές Ενώσεις της χώρας, καθώς και στα Ταμεία των σκληρά εργαζόμενων στον Τύπο, που ήδη "πληρώνουν το μάρμαρο" της κρίσης περισσότερο από κάθε άλλο κλάδο, δεδομένου ότι η ανεργία στο χώρο των ΜΜΕ ξεπερνά το 40%, ενώ η υποαμειβόμενη και η απλήρωτη εργασία τείνει να γίνει κανόνας.

Φωτογραφίες σοκ! Οι τζιχαντιστές μοιράζουν γλυκά για να γιορτάσουν το αιματοκύλισμα στο Παρίσι



Για τους τζιχαντιστές η αιματοβαμμένη Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 κατεγράφη στη μνήμη τους ως ημέρα γιορτής, ενθουσιασμού, νίκης και θριάμβου. Οι φωτογραφίες με το καλαθάκι με τα γλυκά που μοιράζονται στη Σύρτη της Λιβύης «κόβουν» κυριολεκτικά την ανάσα.

Οι Ευρωπαίοι κλείνουν τα σύνορα τους - Χωματερή ψυχών η Ελλάδα


Οι Γάλλοι, οι Γερμανοί, οι Βέλγοι, οι Βρετανοί, όλοι κλείνουν τα σύνορά τους μετά το μακελειό στο Παρίσι και έτσι όπως παν τα πράγματα όλος ο όγκος των μεταναστών θα μένει στην Ελλάδα με ότι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...