Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Αφού οι καφετέριες είναι γεμάτες «οι Έλληνες περνούν καλά» – ή μήπως όχι; Η συγκλονιστική ανάρτηση στο FB που έγινε Viral



Τελικά οι Έλληνες υποφέρουν όντως από τα μνημόνια, την φτώχεια και την ανεργία; Ή μήπως «τα παραλένε» αφού οι καφετέριες είναι συνεχώς γεμάτες;

Ξεβρακώνοντας την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και το #irunmarathon!


Οι χρυσοί άνθρωποι της Εθνικής, προσφέρουν από την τσεπη τους 0,50 ευρώ για την ενίσχυση του Κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παιδιών του Ναυτικού Νοσοκομείου για κάθε post που γίνεται με το γνωστο πλέον hashtag #irunamarathon! Το πράγμα όμως μάλλον δεν είναι ακριβώς όπως φαίνεται…. Και εξηγώ:

Στον εισαγγελέα όλοι οι τραπεζίτες για τα δάνεια στα ΜΜΕ




Παρέλαση από το γραφείο του οικονομικού Εισαγγελέα Γαληνού Μπρή, κάνουν οι τραπεζίτες των 4 μεγάλων συστημικών τραπεζών της χώρας ως ύποπτοι για το κακούργημα της απιστίας σχετικά με τις δανειοδοτήσεις άνω των 800 εκατομμυρίων προς 11 μιντιακούς ομίλους της χώρας.

Δείτε τα αναλυτικά ποσά που πλήρωσε η Εκκλησία της Ελλάδος στην Εφορία




Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, ενέκρινε σήμερα τον απολογισμό εσόδων-εξόδων για το έτος 2014 - Δείτε αναλυτικά τους φόρους που κατέβαλε η Εκκλησία σε φόρους καθώς και το σύνολο των εισπράξεών της

Και λίγα είπες. Άγριο χώσιμο του Κυριάκου Παπαδόπουλου στον Φίλη



Η ρίζα μου... έλεγε ο συγχωρεμένος Παππούς μου είναι Ποντιακή. Δεν γνωρίζω περισσοτερα. Ίσως έχω κάνει λάθος τόσα χρόνια που δεν έχω ασχοληθεί. Ένα ξέρω καλά και κάθε Πόντιος μπορεί να με καταλάβει. Κάθε φορά που ακούω κεμετζε μου σηκώνεται η τρίχα. Κάθε φορά που βιώνω στίχους τραγουδιών... συγκινούμαι. 

Συμβαίνει τώρα. Παραμένουν στο Mega Σαραντάκος-Αγγελής χωρίς μείωσεις



Σας γράψαμε για τον χαμό στο Mega μετά τις ανακοινώσεις για μειώσεις στους εργαζόμενους. Πολλοί αντέδρασαν και για αυτό και δεν βγήκε το δελτίο όμως τελικά το κανάλι αποφάσισε να αλλάξει ρότα με μερικά ονόματα.

Κυκλοφορεί το πρώτο απεργιακό φύλλο των εργαζόμενων στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος


T0 πρώτο απεργιακό φύλλο που κυκλοφόρησε αργά χθες (Τρίτη 3/11) θα διανείμουν σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (πλατεία Αριστοτέλους) οι εργαζόμενοι της εφημερίδας Αγγελιοφόρος, οι οποίοι βρίσκονται υπό την ομηρία της «Τρόικας» των εργοδοτών Μπόμπολα-Μπακατσέλου-Ψυχάρη.

Ξανά στο Μέγαρο Μαξίμου ο Θεόδωρος Μιχόπουλος




Με απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

Ο Φιλιππoύσης διευθυντής στο γραφείο του Κοντονή




Tη θέση του διευθυντή του γραφείου του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, αναλαμβάνει ο αθλητικός δημοσιογράφος, Ιάκωβος Φιλιππούσης σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA.

Έξι μέρες διορία στον Τσίπρα να τα κλείσει όλα!




Τελεσίγραφο 6 ημερών στον Τσίπρα να κλείσει όλα τα θέματα που αφορούν τα νέα μέτρα αλλά και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. 

Η πρώτη μέρα του Νότη Σφακιανάκη στο Fantasia. Ξεκίνησαν οι πρόβες !

Η πρώτη μέρα του Νότη Σφακιανάκη στο Fantasia. Ξεκίνησαν οι πρόβες.

Πρώτη γνωριμία με τον χώρο που θα παρουσιάσει το φετινό του πρόγραμμα έκανε ο Νότης Σφακιανάκης το βράδυ της Τρίτης μέσα σε πολύ καλό κλίμα και με την ορχήστρα του να πιάνει δουλειά από την πρώτη μέρα. .

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...