Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Από 135 ευρώ στα 450(!!!) το χαμηλότερο ποσό για τα τέλη κυκλοφορίας! Το εφιαλτικό σενάριο



Σενάριο για τέλη κυκλοφορίας ύψους 450 ευρώ σε όλα τα αυτοκίνητα μέχρι 1.996 κυβικά – Σκέψεις για έκπτωση μόνο στα αυτοκίνητα ηλικίας 15 ετών και άνω…

Ποντικομικρούλης αντί δελτίου ειδήσεων στο Mega




Δεν βγήκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega  το βράδυ της Πέμπτης μετά την στάση εργασίας που κήρυξαν οι Τεχνικοί Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής. Στη θέση του δελτίου ειδήσεων προβλήθηκε η ταινία «Ποντικομικρούλης» και μάλιστα μεταγλωτισμένη.

CNN Greece εκ προσωπικοτήτων




«Είμαστε online χάρις στην σκληρή δουλειά προσωπικοτήτων, πολλών αφανών αλλά ικανότατων στελεχών -δεν θα κάνω ονομαστικές αναφορές- που εργάστηκαν για να φθάσουμε ως εδώ και να απολαμβάνουν οι Έλληνες απανταχού της Γης την εμπειρία των ειδήσεων του CNN.

Η αστυνομία του Ερντογάν κλείνει(!) τα κανάλια της αντιπολίτευσης




«Μαύρη ημέρα» για την Δημοκρατία και την ελευθερία στην Τουρκία τέσσερα 24ωρα πριν τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές ύστερα από την αυταρχική απόφαση της κυβέρνησης Ερντογάν να φιμώσει τα Μέσα  του δημοσιογραφικού ομίλου Koza-Ipek, που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση. 

Δεν δέχτηκαν μειώσεις και αποχωρούν από το Mega




Την αποχώρηση από το Mega 5-6 δημοσιογράφων, οι οποίοι αρνούνται να συναινέσουν σε μείωση των αποδοχών τους, προκάλεσε η απόφαση της διοίκησης του καναλιού για περικοπές μισθών 20% μεσοσταθμικά, προκειμένου να βοηθηθεί η εταιρεία στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. 

Ο Τσίπρας έφαγε πάλι «πόρτα» από τους δανειστές



Άλλη μια πόρτα έφαγε κατάμουτρα ο πρωθυπουργός από τους δανειστές για τη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων. Μετά την παραίτηση - αποπομπή της Σαββαϊδου ο Τσίπρας αποφάσισε και διόρισε στη θέση αυτή έναν εκ των φίλων του και κολλητό του τον κ. Κουτεντάκη.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...